Tidligere foredrag

SÅDAN FÅR DU ET HARMONISK FAMILIE- OG ARBEJDSLIV

I dette spændende foredrag viser privat familiesundhedsplejerske, familierådgiver og teenage-coach Inge Kristensen dig, hvordan du med kærligt og bevidst forældreskab kan skabe et harmonisk familie- og arbejdsliv, uden skældud og dårlig samvittighed. Du vil blive præsenteret for 3 smutveje, som alle handler om at du skal tage udgangspunkt i dig selv. 

Lokation: CA, Odense

UD AF HAMSTERHJULET OG IND I LIVET

Livet udfordrer os: indre og ydre omstændigheder kan gøre, at vi mister lysten, styringen og meningen. Hvordan kan vi som mennesker komme til at leve det liv, der lige netop for dig skaber mening og værdi? Aut. Psykolog og Psykoterapeut Signe M. Hegestand giver dig konkrete redskaber til, at du igen kan tage styringen og tage større lederskab ift at skabe det liv, der skaber mening og glæde.

Lokation: FO Byen, Århus

PERSONLIG UDVIKLING, SUCCES OG STRESS

Giv den gas på en sund måde. Tillad dig selv succes, grip fat i stressen og brug den som momentum. Vi skal dykke ned i den menneskelige biologi og forstå hvorfor vi bliver stressede og hvordan vi kan håndtere den og bruge den sundt og konstruktivt til at opnå succes, både som enkeltperson, familiemenneske og i arbejdslivet. Work-life navigation i stedet for work-balance. Det skal være sjovt at gå på arbejde, da vi er væk fra vores børn i deres og vores bedste timer...

Lokation: Telia

Ledelse i fremtiden

Erhvervslivet er under forandring og rammerne vi bevæger os i ændrer sig konstant. Flere penge bruges til lederudvikling end noget andet område for læring i virksomheder, men 71% af virksomhederne føler ikke, at deres ledere er i stand til at lede deres organisation ind i fremtiden. Få værktøjerne til at skærpe dine ledelseskompetencer og navigere effektivt i et erhvervsliv i forandring.

Lokation: ISS

Idéer på kommando - bliv kreativ med vilje

Er det sjovt at være kreativ? Det kan det være, men det er mest af alt træning og et bevidst valg. Er alle kreative? Alle kan tænke kreativt. Det handler om at træne sin hjerne så den tænker i lidt andre baner. Og så handler det om, at kigge lidt bagom, hvad der sker, når man får en god idé.

Lokation: Hansgrohe A/S

CSR - lær at skelne skidt fra kanel

Virksomheder er meget andet end profithungrende og kortsigtede. Og har de ikke være det før, skal de nok til at blive det. Redaktør på CSR.dk Eva Harpøth Skjoldborg delte ud af historier om danske virksomheders arbejde med samfundsansvar, hvor man lærte skelne skidt fra kanel, og fik ideer til, hvordan du og din arbejdsplads kunne gøre jeres, for at verden også bliver til at være i for de næste generationer.

Lokation: PA Consulting

En stærk og sund autoritet

I dag efterspørges ledere, der fjerner støj og utryghed. En leder skal være en, man kan stole på og spille bold op ad. En stærk og sund autoritet viser, hvem du er, og hvor du vil hen. Synergien mellem din personlighed, din rolle og din evne til at få andre til at følge dig, skaber ro, trivsel og energi blandt dine medmennesker. Evabeth Mønster har mere end 30 års erfaring med ledelsesudvikling, sidder i diverse bestyrelser og DI's Women on Board. Hun giver 7 ideer til, hvordan du opbygger en robust og sund autoritet.

Lokation: Deloitte

Kommunikation behøver ikke være svært

At kommunikere burde være ligetil. Men når man forsøger at balancere arbejde, familie, fritid og parforholdet i en travl hverdag, kan det nogle gange være udfordrende at kommunikere, så man forstår hinanden. Men kommunikation behøver ikke være så svært. Samantha Claire giver dig nemlig værktøjer til at lytte til de signaler du selv og din partner sender og til, hvordan man lærer at håndtere det, der kommer i kølvandet af at være blevet forældre.

Lokation: Abakion

Har du talt med dine kunder, Gunnar?

Fremtidens virksomhed udvikler produkter sammen med kunderne. Den skaber løsninger sammen med brugerne. Ole Witthøfts foredrag handler om brugerinddragelse. Hvad enten du arbejder med projektledelse, salg, er i det offentlige eller private har du brug for, at engagere folkene i din omverden.

Lokation: Deloitte

Storytelling

De populære radioværter kendt fra bl.a. 'Pressen på P3' og senest 'Tue og Tony på P3' har i et nyt, topmotiverende foredrag sat sig for at fortælle den gode historie videre til dem, der mangler det sidste skub til at dreje i en ny retning, tænke anderledes og tage chancer. Oplev et underholdende og lærerigt foredrag om kreativitet, storytelling og arbejdsglæde, krydret med råd fra nogle af de bedste i radiobranchen.

Lokation: Oticon

Arbejdslivet efter barsel

Du elsker din baby og din familie. Men du er også ret pjattet med dit professionelle liv. Så hvad skal du vælge, når du er færdig med barslen? Og behøver du egentlig vælge? Og hvorfor hulen er det så svært at få dén kabale til at gå op? Det fortæller Lisbeth Odgaard Madsen meget mere om og giver gode råd til, hvordan overgangen fra barsel til arbejde bliver så gnidningsfri som muligt, og hvordan man man godt kan have en karriere og et familieliv - uden at skulle gå på kompromis med nogen af delene.

Lokation: Microsoft

Projektlederen i førersædet

Mange projektledere oplever, at det kan være en svær opgave at sikre fremdriften i deres projekter. Så hvordan kan du som projektleder opnå større indflydelse og dermed sikre udviklingen af projektet? Trine Krarup fortæller, hvordan relationen spiller en central rolle, og du får en køreplan til, hvordan du bedst opbygger frugtbare samarbejdsrelationer med dine vigtigste interessenter. Du får konkrete råd og værktøjer til at styrke din personlige kommunikation og til opbygning af dine arbejdsrelationer.

Lokation: Plesner

Find dine energikilder

Hvad gør man, når man er på barsel med et spædbarn og er lænket til sofaen med en ’lortefod’, der ikke virker. Og desuden har en toårig, en teenagedatter og musikermand på turné? Man tegner! Line Kjeldsen Jensens barsel resulterede i udgivelsen af en bog, 5.000 følgere på Instagram og landsdækkende medietaleomtale. Barsel kan også være en mulighed for at skabe noget, øge sin personlige branding og sin merværdi som medarbejder.

Lokation: Deloitte

Få dit budskab igennem

Chris Rycroft, kommunikationsekspert og konsulent, giver sit publikum en oplevelse ud over det sædvanlige, når han øser ud af sine guldkorn til, hvordan du kan kommunikere tydligere og med sådan en gennemslagskraft, at modtageren ikke glemmer dig. Du bliver en bevidst formidler og får værktøjer, der kan sikre, at dit budskab skaber værdi hos dine interessenter.

Lokation: Danske Bank

Lean

Ann Møller Svendsen, partner og Lean-ekspert i Lean Akademiet, gennemgår de former for spild, der eksisterer i organisationer og fortæller om Lean principperne, deres oprindelse og teknikkerne bag. Med cases som dit udgangspunkt får du indsigt i Lean som et målbart værktøj, du kan anvende for at effektivesere og strømline arbejdsgange og processer.

Lokation: Pandora

Grafisk facilitering

Susanne Krogh-Hansen, seniorkonsulent i DONG Energy, giver indblik i, hvordan man kan lære at tegne ALT baseret på et visuelt alfabet. Der blev opbygget et visuelt symbolbibliotek, vi lærte hvordan man illustrativt  opsamler pointer, involverer deltagere, skaber overblik og laver visuelle referater. Tegninger simplificerer, tydeliggør og konkretiserer dine budskaber.

Lokation: TDC

Nudging

Morten Sehested Münster, forfatter, foredragsholder og Nudging-ekspert, forklarer fænomenet og giver inspiration og redskaber til at gentænke sin strategi, når man skal implementere forandring. En gennemgang af konkrete og lavpraktiske eksempler på business cases, hvor nudging er blevet anvendt, hvordan det er gjort og med hvilket resultat.

Lokation: COWI

Videndeling

Susie Lynge, CEO i Netværks Akademiet, gav konkret inspiration, øget bevidsthed og enkle værktøjer, som man kan omsætte og bruge i dagligdagen. Kendskab til ens personlige ”netværks-DNA” og en klar viden om, hvordan man bruger sit netværk både internt og eksternt til at nå sine mål – hurtigere, nemmere og mere effektivt. Det giver inspiration til, hvordan man spiller hinanden og sig selv bedre i dagligdagen og skaber øget værdi for virksomheder.

Lokation: Dong Energy

Fremtidens trends

Mette Sillesen er fremtidsforsker og vil tage dig igennem fremtidsforskerens værktøjskasse og lære dig, hvordan du kan bruge metodisk nysgerrighed i dit arbejde og hverdag. Du kommer også på en lille rejse ud på fremtidens arbejdsmarked, som ser fundamentalt anderledes ud end det gør i dag. En tankevækkende formiddag med fokus på trends og egenskaber, du ikke kommer til at kunne leve uden i fremtiden!

Lokation: Future Navigator

Den hele leder

En leder skal kunne besidde en række kompetencer, som man ikke lærer i skolen. Caroline Søeborg Ahlefeldt blander det bedste fra sine egne ledelseserfaringer gennem sit liv og interviews med nogle af landets største ledere. Hvad skaber både effektiv og god ledelse? Og hvornår lærer vi, at ledelse ikke kun handler om ens arbejde, men at vores evner som leder afspejler, hvem man er som menneske i alle livets aspekter?

Lokation: Coloplast

Krigen der aldrig forlader en

Sidsel L. Gregersen, uddannet sprogofficer i pashto, 3 gange udstationeret i Afghanistan og 8 års erfaring i Forsvaret, deler  sine oplevelser, og hvordan hendes valg om at gå ind i Forsvaret ændrede hendes liv på godt og ondt, da krigen aldrig har forladt hende. Heldigvis betyder det også, at lysten til at forandre ting i verden er større end nogensinde. Historien om en pige, der har oplevet krigen i Afghanistan på tæt hold, og hvordan det har præget hendes liv og de valg, hun har truffet.

Lokation: Dong Energy

Giv slip

Leder og præst i uKirke, Thomas Nedergaard, fortæller og fører os igennem udviklingen af Danmarks mest innovative kirke. uKirke på Vesterbro har eksisteret i fire år og er gået fra kirkebænke til sofaer, fra prædiken til reflektion og fra orgel til basforstærker. Hvad er gået tabt undervejs, og hvorfor er det vigtigt at være kirke på nye måder?

Lokation: uKirke

Kunsten at blogge

Blogger og indehaver af Karmamillie, Christina Gettermann Havning, fortæller sin hudløst ærlige historie om at starte blog under barsel med masser af finurlige og inspirerende anekdoter, om at have to små børn, et fuldtidsjob og egen virksomhed. Tips og tricks til, hvordan man kommer godt i gang med at blogge, hvorfor hun ikke kan lade være, og hvordan hendes arbejdsplads giver den fleksbilitet hun har brug for, for at kunne skrive.

Lokation: Microsoft

Disruption med 3D print

3D print teknologien vokser eksplosivt i disse år – og vil ændre den måde vi producerer på. Thürmer Tools har arbejdet med udviklingen af 3D print inden for en årrække. Dels udvikling af værktøjer, men også helt nye printede produkter, som ligger langt fra den fundamentale forretning. Få et indblik i en teknologi, som er i rivende udvikling, når Head of R&D, Ingeborg Holst, og CEO Erik Thürmer fortæller om deres forretning og 3D printets potentiale.

Lokation: Thürmer Tools

UNICEF og FN Byen

UNICEF Danmark åbner dørene op og giver en rundtur i FN byen. Bliv klogere på, hvordan en af verdens største børneorganisationer arbejder og få et inspirerende indblik i, hvordan de samarbejder med nogle af Danmarks største virksomheder, hvilken støtte de yder til verdens mest udsatte børn, og hvilken forskel det gør.

Lokation: FN Byen

Inspired Beyond Babies - Lyngby Hovedgade 62, 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773