Sådan når du mere på kortere tid

Opbyg gode arbejdsmetoder og -vaner i en verden, hvor der er evig kamp om din opmærksomhed. Lær, hvordan du kan arbejde mindre og nå mere. Og hvordan du sikrer høj arbejdsglæde i et arbejdsmiljø med stadig stigende arbejdspres, forstyrrelser og mange, lange møder samt en udvisket skillelinje mellem arbejde og fritid.

Rådgiver og forfatter Pernille Garde Abildgaard vil give dig indsigter og værktøjer, så du kan nå mere på kortere tid.

Foredraget er bl.a. baseret på Pernilles 3 bøger samt studier af virksomheder, der kun arbejder 4 dage /30 timer pr. uge, og som stadig har en produktivitet, som hvis de arbejdede 5 dage/37 timer pr. uge.

Om foredragsholderen

Pernille er indehaver af PGA Kommunikation, forfatter og foredragsholder. Hun har skrevet en række bøger om personlig og kollektiv effektivitet bl.a.:

“Fokus giver frihed – gode arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser” fra 2018.

“Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” fra 2019.

“The Secret of The Four DayWeek – How to make your business grow by working less” fra 2020.

Bøgerne kan købes til en særpris for alle deltagere.

Læs mere om Pernille her

Støt en god sag

Coronakrisen har vendt op og ned på hverdagen hos de fleste. Og for nogle af landets børn og unge har krisen sat dem i en særlig situation, der giver anledning til ekstra tanker og støtte. BørneTelefonen er børnenes ven og yder rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte, når der er brug for det. Derfor har vi besluttet os for at donere 50% af beløbet fra dette foredrag til BørneTelefonen.

Pris: 150 kr.

(50% af beløbet doneres til BørneTelefonen)

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Ønsker du at give et yderligere bidrag til BørneTelefonen, kan du sende et beløb via mobilepay til +45 5385 5351 med teksten: ‘Børnetelefonen’.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Onsdag den 15. april kl. 10:00 – 11.30

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 13. april 2020. Webinaret er for ALLE, og man vil få tilsendt et link til Zoom 24 timer før webinaret starter, så hold øje med din mail og dit spam-filter.

Sted

Online via Zoom.