Til hjemmeside_foredragsbillede (12)

Hvordan du bliver en høvding i arbejdslivet – og i hjemmet

Alt for mange danskere har svært ved at navigere i både arbejdslivet og hjemmet, pga stress, arbejdsmiljø, forventninger til forældrerollen, mental load og karriere.

I bogen ”Gid min chef var høvding – sådan får vi de ledere vi fortjener” argumenterer Dennis Nørmark og Christian Groes for, at vi skal have en anden arbejdskultur og ledelsesstil, både på jobbet og i livet som sådan. Christian vil komme med eksempler på hvordan ydmyghed, generøsitet, ligeværd, som kendetegnede fortidens høvdinge, også skal guide fremtidens organisationer. Han mener nemlig, at en ny arbejdskultur kan formes omkring kvinders rolle som høvdinger, der inspirerer til mere trivsel, inklusion, diversitet og arbejdsglæde.

Han viser også, hvordan kvindelige høvdinger og shamaner altid har haft en særlig rolle hos det oprindelige folk og i oprindelig ledelse. Er kvinder bedre ledere og kolleger i kraft af bestemte feminine værdier eller egenskaber? Eller er det bare nogle værdier, som kvinder altid har stået for (omsorg, inklusion og empati), der nu er mere efterspurgte for at skabe den arbejdsplads, de fleste drømmer om – uanset køn? Og hvordan skabes balancen mellem at være en god leder eller kollega på jobbet og samtidigt være en høvding derhjemme? Er det overhovedet muligt? Og hvilken rolle spiller ens partner?

Med foredraget vil du få:

  • Inspiration til at dyrke høvdingens feminine værdier og væremåde – som kollega eller chef
  • Indblik i hvordan høvdingefiguren jonglerer mellem de mange krav der stilles og stadig bevarer roen
  • Redskaber til at skabe en bedre arbejdskultur med fokus på diversitet, empati, tryghed, ydmyghed og ligeværd

Om foredragsholderen

Christian er antropolog, forfatter, rådgiver og har en ph.d. i kønsforskning fra Københavns Universitet. Han er bl.a. tilknyttet Roskilde Universitet og tænketanken EQUALIS. Derudover er han forfatter til “Da Metoo ramte manden – om magt, sex og nye grænser” (Gad, 2023) og “Gid min chef var høvding – sådan får vi de ledere vi fortjener” (Gyldendal, udkommer september, 2024).

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Live streaming: 80 kr.

(OBS! Nuttet baby-støj kan forekomme)

Prisen giver adgang til live streaming af foredraget via Zoom og materiale fra oplægget.

Det bliver ikke optaget.

Du modtager et link dagen inden.

Dato

Onsdag den 12. februar 2025 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 4. februar 2025.

Sted

Vi vender lige straks tilbage med stedet for dagen og lover, at det bliver børnevenligt.