Til hjemmeside_foredragsbillede (10)

Integrer introverte og ekstroverte kvaliteter effektivt

Verdenssundhedsorganisationen WHO forudser at stress vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020. 430.000 danskere, svarende til 10-12 %, oplever symptomer på alvorlig stress hver dag.

Vi skal ned i gear.

Efter årevis i overhalingsbanen skal vi trække bremsen og dyrke fordybelsen, langsommeligheden og de nære relationer. Kvaliteter og levevis, som ofte bliver sat i forbindelse med de stille og introverte typer.

Coronakrisen viste, hvordan stilstanden og den pludseligt tomme sociale kalender bidrog positivt til vores mentale helbred og gav os et tiltrængt pusterum. Den lærte os også, at mange mennesker arbejder mere effektivt under helt andre præmisser, end vi plejer – for eksempel hjemmefra eller online.

Den læring skal vi tage med os ind i fremtiden.

I fremtiden kommer vi ikke til at tale om introverte og ekstroverte mennesker – men om introverte og ekstroverte kvaliteter. Dem besidder vi nemlig alle, og det er afgørende at få begge sider i spil for at skabe den rette balance i virksomheden.

I foredraget stiller Camilla Lærkesen skarpt på:

  • Hvordan introverte kvaliteter er blevet overset på grund af fejlagtige fordomme
  • Hvorfor vi går glip af så meget guld fra de introverte profiler på arbejdsmarkedet
  • Hvorfor vi ikke længere skal tale om introverte og ekstroverte typer – men kvaliteter
  • Hvordan du integrerer introverte værdier på din arbejdsplads – og bevarer effektiviteten
  • Hvordan du skaber balance i din virksomheds introverte og ekstroverte kvaliteter
  • Hvordan du skaber balance mellem introverte og ekstroverte medarbejdere og får alle med

Om foredragsholderen

Camilla Lærkesen er selv introvert og har debatteret og fordybet sig i emnet siden 2014. Hun har en kandidat i retorik og journalistik, og som introvert retoriker, coach og foredragsholder har hun været nødt til at træne og udvikle sine egne netværksevner og -strategier for at komme til orde. Og dét er hun kommet. Hun er mediernes foretrukne talerør, når introverte fremhæves, og alene i første halvår af 2020 har hun i gennemsnit været i medierne to gange om måneden med sit budskab.

Når Camilla Lærkesen underviser foregår det gennem øvelser og strategier fra coachingens verden i samspil med konkrete retoriske praksisser og med stor rummelighed og forståelse for den udfordring, det faktisk kan være at være introvert i en ekstrovert verden. En tilgang, der ofte savnes blandt introverte medarbejdere under de sædvanlige teambuilding- og temadage. Hun formår at skabe nysgerrighed og forståelse på tværs af typer, og der debatteres gerne blandt medarbejderne længe efter endt foredrag.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Live streaming: 80 kr.

(OBS! Nuttet baby-støj kan forekomme)

Prisen giver adgang til live streaming af foredraget via Zoom og materiale fra oplægget.

Det bliver ikke optaget.

Du modtager et link dagen inden.

Dato

Tirsdag den 11. november 2025 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 3. november 2025.

Sted

Vi vender lige straks tilbage med stedet for dagen og lover, at det bliver børnevenligt.