Camille Leicht

Bæredygtigt (arbejds)liv

Hvordan finder man den optimale balance imellem arbejde, familie og fritid?
Giver det overhovedet mening at opdele sin hverdag på den måde, eller bør man snarere lade de forskellige dele smelte mest muligt sammen?
Hvordan skaber man en sund og meningsfuld hverdag for sig selv og sin familie både på kort og lang bane?
Hvad kan man selv gøre – og hvad kan arbejdspladsen gøre?

I en tid hvor ord som ”hybride arbejdspladser”, ”ligestilling”, ”work-life-balance” og ”stresskollaps” fylder i den offentlige debat, presser disse spørgsmål sig mere på end nogensinde. I oplægget vil erhvervspsykolog Camille Leicht præsentere forskning, teori og undersøgelser, som kan gøre os klogere på temaerne.
Der vil være fokus på, hvad man selv kan gøre for at skabe så gode forudsætninger for sit arbejdsliv som muligt, men også på hvilke arbejdsfællesskaber, man med fordel kan opsøge og bidrage til at udvikle.

Om foredragsholderen

Camille Leicht er partner i det erhvervspsykologiske konsulenthus IMPAQ. Camille arbejder med en bred vifte af organisationsudviklingsopgaver indenfor det offentlige og private; herunder lederudvikling, visions- og strategiarbejde, kulturforandringsprocesser og teamudvikling. Camille er certificeret stressbehandler med stor viden om, og erfaring med, at arbejde med bæredygtige arbejdsfællesskaber og stress i organisationer og hos ledere.

Fysisk foredrag: 280 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Dato

Torsdag den 18. august 2022 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 10. august 2022.

Sted

Oplyses snarest muligt.