Louise Moeller Re-Lab IBB

Lær at agere i et moderne arbejdsliv 

Vores arbejdsliv er et centralt omdrejningspunkt i vores eksistens og identitet. Vi bruger størstedelen af vores liv med at udføre arbejde, dygtiggøre og udvikle os som mennesker. Men vi kan blive udfordret og ramt af opgaver, roller og funktioner – og vores hjerne har svært ved at rumme den kompleksitet og de forventninger, der kan følge med. Det skaber mistrivsel og belastning.  

Til dette foredrag vil Louise Møller hjælpe dig til at kunne agere i et moderne arbejdsliv ved at give dig konkret viden om de principper, der er med til at fremme positive betingelser for et sundt arbejdsliv. Principper som cykliske arbejdsmetoder, restitution, kultivering og tid. 

På dagen vil vi lære, hvordan vi arbejder med principperne. Altså få hænderne til at gøre det, som hovedet har tænkt og visualiseret. For det er netop i dine egne erfaringer, at du vil opleve, hvad et moderne arbejdsliv er for dig. Louise guider os gennem principperne, der både giver plads til refleksion, handlinger og nye vaner. 

Hvad går du derfra med? 

  • Du vil lære teknikker til at arbejde med pauser og restitution  
  • Du får grundlæggende viden om og værktøjerne til cykliske arbejdsmetoder  
  • Du lærer at identificere netop de relationer, der er vigtige for dit arbejdsliv – og hvordan du plejer dem til din fordel

Om foredragsholderen

Louise Møller er co-founder af Re-LAB; et agency, der tilbyder rådgivning og faciliteringsprodukter til regenerative forandringer i organisationer og virksomheder.  

Louise er desuden debattør, oplægsholder og har bl.a. skrevet en artikelserie om Impact ledelse, lavet podcastserien “Samtaler om moderne og mangfoldigt arbejdsliv,” og er professionel facilitator for bl.a. fonde og netværk. Derudover har Louise en baggrund inden for ledelse, HR og organisationspsykologi med erfaring fra kommuner, ministerier og start-ups.  

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt.

Live streaming: 80 kr.

Prisen giver adgang til live streaming af foredraget via Zoom og materiale fra oplægget.

Det bliver ikke optaget.

Du modtager et link dagen inden.

Foredraget er afholdt.
Nuttet baby-støj kan forekomme.
Dato

Onsdag den 8. maj kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 30. april.

Sted

Energinet, Tonne Kjærsvej 65, 7000 Fredericia