Det virtuelle møde – et nødvendigt onde eller mulighedernes land?

Når vi taler om at ”en god mødekultur” er vigtigt for det effektive og konstruktive møde, er det ikke ”ground breaking news”. Det gælder selvfølgelig også for det virtuelle møde. Selvfølgelig kommer vi til tiden til mødet; det er klart vi har en agenda; vi inviterer da kun dem der er relevante for mødet; og vi holder da aldrig et møde uden at tage ”minutes”.

Virkeligheden ser dog en anelse anderledes ud. I praksis er der en tendens til at kollegaer og lederes sættes cc i mails og møder ”bare fordi, så er de jo i loopet”. Vi kommer konsekvent 4-6 min for sent til møderne. 60-80% af kalenderen er booket med møder (face to face, som virtuelle), og, værst af alt, størstedelen af møderne er indkaldt uden agenda, og ofte sjældent fuldt op med ”minutes”. Det er helt generelt dårlig mødekultur, men det er katastrofalt for det virtuelle møde.

Succesen i det virtuelle møde, ligger i et opgør med ”den dårlige mødekultur”.

I oplægget vil du få:

  • En indsigt i, hvad ”den dårlige mødekultur” har af konsekvenser for det virtuelle møde
  • En praktisk evaluering af, hvordan vi kommer fra det virtuelle møde som ”et nødvendigt onde” ´til ”mulighedernes land”
  • Konkrete værktøjer til at skabe den nødvendige struktur for det virtuelle møde.

Om foredragsholderen

Lise Dahl Arvedsen er ph.d. stipendiat ved Copenhagen Business School, hvor hun forsker i virtuel ledelse og virtuelt samarbejde. Derudover er hun partner hos Augmenti, en mindre konsulent virksomhed, som rådgiver virksomheder, teams og ledere i det virtuelle arbejde.

Pris: 280 kr.

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Dato

Tirsdag den 18. maj kl. 10:00 – 13.00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 10. maj 2021

Sted

TDC, Teglholmsgade 1, 2450 København