Fremtiden banker på - mod den succesfulde hybride organisation

Det virtuelle møde – et nødvendigt onde eller mulighedernes land?

Når vi taler om, at ”en god mødekultur” er vigtigt for det effektive og konstruktive møde, er det ikke ”ground breaking news”, men det er nu alligevel essentielt. Det gælder selvfølgelig også for det virtuelle møde, og særligt for de møder, som fremtiden i højere grad vil byde på, nemlig hybride møder – hvor nogle deltager online og nogle fysisk. Selvfølgelig har vi en god mødekultur; vi kommer altid til tiden til mødet; det er klart vi har en agenda; vi inviterer da kun dem, der er relevante for mødet; og vi holder da aldrig et møde uden at tage ”minutes”.

Virkeligheden ser dog en anelse anderledes ud. I praksis er der en tendens til, at kollegaer og ledere sættes cc i mails og inviteres til en lang række møder fordi, ”så er de jo i loopet”. Vi kommer konsekvent 4-6 min for sent til møderne. 60-80% af kalenderen er booket med møder (face to face, som hybride og virtuelle), og, værst af alt, størstedelen af møderne er indkaldt uden agenda, og ofte sjældent fuldt op med ”minutes”. Det er helt generelt dårlig mødekultur; det er særligt problematisk for det virtuelle møde, og det er helt katastrofalt for det hybride møde.

Succesen i det virtuelle og hybride møde ligger i et opgør med ”den dårlige mødekultur”.

I oplægget vil du få:

  • Indsigt i, hvad ”den dårlige mødekultur” har af konsekvenser for det virtuelle og hybride møde
  • En praktisk evaluering af, hvordan vi forvandler det virtuelle og hybride møde fra ”et nødvendigt onde” ´til ”mulighedernes land”
  • Konkrete værktøjer til at skabe og facilitere den nødvendige struktur for det virtuelle og hybride møde

Om foredragsholderen

Lise Dahl Arvedsen er ph.d. stipendiat ved Copenhagen Business School, hvor hun forsker i virtuel ledelse og virtuelt samarbejde. Derudover er hun partner hos Augmenti, en mindre konsulent virksomhed, som rådgiver virksomheder, teams og ledere i det virtuelle arbejde.

Pris: 280 kr.

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Tirsdag den 18. maj kl. 10:00 – 12.00

Sprog

Som udgangspunkt dansk. Kan dog også godt afholdes på engelsk.

Tilmelding

Senest mandag den 17. maj 2021. Webinaret er åbent for ALLE, og man vil få tilsendt et link i sin indbakke ca. 24 timer før. Så hold øje med din mail og evt. spam-filter.

Sted

Online via Zoom