Personlighedstest

Aben følger med

– Magt og begær i menneskets psykologi.

Mennesket opstod – i bogstavelig forstand – da vi rejste os på to ben og klatrede ned fra trækronerne, for i stedet at blive en art, der bevæger os langt og med armene frie til lidt af hvert.

Kvinder og spædbørn betalte prisen. For siden da har ”næsten” – som altså ikke er Guds børn — skulle fødes gennem smalle hofter og alt for tidligt. Vi skal lære alt, og vores hjerner er ikke færdigudviklede før midten af 20’erne – og er påvirkelige resten af livet. Men gør det arten til ”et ubeskrevet blad” – der kan formes i alle retninger af opdragelse og samfund?

Troels Gottlieb svarer, med sine nye bog Aben følger med, magt og begær i menneskets psykologi, klart nej!

Med afsæt i fascinerende spædbarn og hjerneforskning – samt ikke mindst studier af chimpanser som vi deler hele 99% DNA med – fortæller Gottlieb om, hvordan menneskets eksistens er nedarvet gennem millioner års evolution, fra primat til jæger-samler til dem vi er i dag.

Troels Gottlieb retter med dette foredrag fokus på emner, som både psykologiske grundbøger og mainstream ledelsesteori helst undgår, og som vi hver især nødigt identificerer os med, men til gengæld sladrer om at se hos andre: Vi er statusorienterede og optagede af dominans og underkastelse– og det er vi fra barnsben af.

Om foredragsholderen

Troels Gottlieb er partner i Gottlieb & Klewe og har en karriere bag sig i blandt andet Right Management, Region Hovedstaden og senest som seniorrådgiver i CfL med særligt ansvar for lederudvikling.

Troels har ledererfaring både som semiprofessionel håndboldtræner, mellemleder, bestyrelsesformand og for nærværende som censorformand for Psykologi ved universiteterne.

Troels’ særlige fokus har i en årrække været at bygge bro mellem forskning og praksis og at levere ledelses- og HR rådgivning på et evidensbaseret grundlag. Han  er specialistgodkendt i arbejds- og organisationspsykologi, autoriseret psykolog og har en Ph.d. i Personligheds- og Ledelses-effektivitet.

Han er ekstern lektor på CBS samt forfatter til en længere række af bøger, kronikker, populærvidenskabelige artikler og videnskabelige publikationer og har til foredraget sine seneste bog med: “Aben følger med”.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt
Dato

Tirsdag den 27. februar 2024 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Som udgangspunkt afholdes foredraget på dansk. Det kan dog afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 20. februar 2024.

Sted

Coloplast, Holtedam 3, 3050 Humlebæk