Tænk visuelt med grafisk facilitering

I løbet af foredraget vil du blive guidet gennem de vigtigste grundelementer som grafisk facilitering er bygget op omkring, så du hurtigt og let kan lave effektfyldte plakater og præsentationer. Foredraget er baseret på ”learning-by-doing”, så du hurtigt bliver tryg ved at tegne og anvende grafisk facilitering.

Dit udbytte:

  • Indsigt i, hvad grafiske virkemidler kan bruges til og hvad de ikke kan bruges til?
  • Grundelementerne: rammer, ikoner og mennesker.
  • Tips og tricks til at tegne
  • Få startet på dit eget ikon bibliotek, der passer til din arbejdssituation eller hverdag.

Dette skal du have klar inden foredraget:

  • Alm. farvetuscher, farveblyanter, kuglepen eller blyant
  • En blok

Om foredragsholderen

Marie Rohrsted er projektleder og facilitator hos konsulenthuset Spinoff. Hun har mange års erfaring som projektleder og forandringsagent fra forskellige virksomheder og brancher og har anvendt grafisk facilitering i forbindelse med bla. produktudvikling, procesoptimering, co-creation, it-projekter mm.

Marie er en energisk og motiverende foredragsholder og har en pragmatisk tilgang i sin undervisning. Hun har en cand. merc i erhvervsøkonomi, kommunikation og branding, og er certificeret i PRINCE2, Agile project management samt profilværktøjet E-stimate.

Støt en god sag

Under corona-krisen er der indført alkoholforbud i Grønland. Foreningen Grønlandske Børn arbejder for at skabe trygge rammer for de børn og familier, som vokser op i fattigdom, i misbrug eller med omsorgssvigt både i Grønland og Danmark. De sørger bl.a. for, at børn får hjælp gennem deres uddannelse og får styrket deres kompetencer ved at gennemføre forskellige aktiviteter som Ilinniartut (mentorordning), Alu (netværk for grønlandske efterskoleelever) og Sommercamps. De aktiviteter er aflyst eller udskudt og børn, unge og familier må i øjeblikket få rådgivning og støtte via telefon og sociale medier. Derfor har vi besluttet at donere 50% af beløbet til Foreningen Grønlandske Børn fra dette foredrag.

Pris: 150 kr.

(50% af beløbet doneres til Foreningen Grønlandske Børn)

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Ønsker du at give et yderligere bidrag til Foreningen Grønlandske Børn, kan du sende et beløb via mobilepay til +45 5385 5351 med teksten: ‘FGB’.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Torsdag den 13. maj kl. 10:00 – 11:30

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 11. maj 2020. Webinaret er for ALLE, og man vil få tilsendt et link til Zoom 24 timer før webinaret starter, så hold øje med din mail og dit spam-filter.

Sted

Online via Zoom.