Ida Thyrring

Det evige loop – bryd dine vaner og tag handlekraften tilbage

Søvnunderskud, større lyst til “usunde” fødevarer og og manglende lyst til at være fysisk aktiv. Sådan beskriver mange deres oplevelse af at være på barsel. Samtidig siger de fleste gerne, at de gerne vil i gang (igen) med en hverdag drevet af sunde vaner.

Men hvordan lader man chokoladekiksene ligge og kommer op af sofaen? 

Hør sociolog og vanecoach Ida Thyrring fortælle, hvordan man i en ny hverdag som forældre tagehandlekraften tilbage og (gen)opbygger langtidsholdbare vaner.  

  • Måske du går med en følelse af ikke at være rigtigt tilfreds?
  • Der er altid en anden, der får mere fra hånden, spiser sundere, træner oftere, har mere tid med sine børn, eller som når de mål, du gerne vil, men ikke føler, du selv kan lykkes med.
  • Hvis det nu ikke handler om “at tage sig sammen” eller ”bare at arbejde hårdere for det” – hvad handler det så om?

Det kan være svært og føles uoverskueligt at skulle bryde en vane. Især når ens hverdag er vendt op og ned, og at man måske føler, man har mistet kontrollen og ikke helt har styr på sig selv. At bryde en vane skyldes ikke mangel på ”rygrad” – men derimod viden og værktøjer.

Med foredraget giver Ida dig viden og indsigt, som vil støtte dig i opbygningen af sunde vaner i en ny og anderledes hverdag som forældre.

Gennem foredraget får du værktøjerne og motivationen til at bryde med fastlåste mønstre, samt at opbygge langtidsholdbare vaner. Vaner, der kan fungere i en ny hverdag som mor eller far. Vaner som ikke kun varer mandag til torsdag, men også weekenden ud. Og de næste mange år.

Værktøjerne er baseret på viden fra de sidste 30 års vane- og adfærdsforskning, den evidensbarede kognitive adfærdsterapeutiske retning ACT, samt +500 timers vanecoaching af klienter, som Ida har bag sig.

Det får du med fra foredraget:

  • Viden om hvad en vane er – både, hvad der driver den, og hvad det kræver at bryde den.
  • Forståelse for, hvorfor det er bedre at satse på vaner frem for viljestyrke, når det handler om at bryde sine mønstre og at tage handlekraften tilbage.
  • Konkrete redskaber til at arbejde med opbygningen af langtidsholdbare vaner samt at bevare motivationen over tid, når livet og hverdagen rammer.

Om foredragsholderen

Ida er sociolog og partner i konsulenthuset ‘doubleyou’. Hun rådgiver organisationer i procesdesign og kulturopbygning med henblik på at skabe en sund og stærk præstationskultur.

Ida specialiseret sig inden for den evidensbaserede kognitive adfærdsterapi: ACT (Acceptance and Commitment Therapy), og hun har flere års erfaring med at arbejde med mennesker i forandringsprocesser. Derfor ved hun, hvorfor det kan være svært at skabe forandring i sit liv, og hvorfor det ikke bare handler om ”at tage sig sammen”.

Ida er en drevet facilitator, og to af hendes kernekompetencer er vanecoaching og motivation i forandringsprocesser.

Pris: 280 kr.

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Mandag den 22. februar 2021 kl. 10:00 – 12:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Senest fredag den 19. februar 2021.

Sted

Online via Zoom. Webinaret er åbent for ALLE, så du behøver ikke at være på barsel for at deltage. Du vil få tilsendt et link til Zoom cirka 24 timer før det starter. Så hold øje med indbakken og dit spam-filter.