Morten_Münster_resized

De tre barrierer for forandringer
(og hvordan du kravler over dem)

Det er ikke altid lige nemt at få andre mennesker til at udleve en specifik adfærd i en virksomhed eller organisation. Men hvorfor gøres der egentlig ikke bare, som der bliver sagt? Og hvordan kommer vi fra ønsket om at skabe en forandring til konkret adfærd?

I dette foredrag vil ekspert i adfærdsdesign Morten Münster på baggrund af sin seneste bog ‘Jytte Vender Tilbage’ fortælle om de tre barrierer, der står i vejen for, at vi kan lykkes med vores forandringer. Både de kæmpestore og de helt små.

Undervejs vil du få grint (og grædt), du vil blive quizzet og blive provokeret. Men mest af alt vil du gå fra foredraget med skærpede redskaber og viden om at skabe forandringer.

Formatet bliver et foredrag med interaktion, så alle deltagere får mulighed for at stille spørgsmål på forhånd, så Morten kan målrette seancen så godt som muligt.

Om foredragsholderen

Morten Münster er Skandinaviens førende autoritet inden for adfærdsdesign. Han er forfatter til to bestsellere om adfærd: ‘Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag’ og efterfølgeren fra 2020 ‘Jytte vender tilbage’.

Morten Münster rådgiver danske og internationale virksomheder om, hvordan de skaber forandringer. Hans kunder tæller Adidas, Novo Nordisk, Nordea, Siemens, LEGO, Johnson & Johnson, Ørsted, Mærsk og en lang række offentlige organisationer og interesseorganisationer.

Derudover driver han podcasten ‘Adfærd’ og har Danmarks største blog om forandringer med over 30.000 abonnenter på mortenmunster.com.

Pris: 280 kr.

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Onsdag den 24. marts 2021 kl. 10:00 – 12:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Senest mandag den 22. marts 2021. Webinaret er åbent for ALLE, og man vil få tilsendt et link i sin indbakke ca. 24 timer før. Så hold øje med din mail og evt. spam-filter.

Sted

Online via ZOOM