Morten_Münster_resized

Skab forandringer der virker

Det er ikke altid lige nemt at få medarbejdere til at udleve en specifik adfærd i en virksomhed eller organisation. Men hvorfor gøres der egentlig ikke bare, som der bliver sagt? Og hvordan kommer vi fra ønsket om at skabe forandring til konkret adfærd?

Det kan være rigtig svært at bryde en strategi ned til konkret adfærd – men lykkedes det, lykkedes forandringen i højere grad også.

Til foredraget får vi besøg af ekspert i adfærdsdesign Morten Sehested Münster. Med udgangspunkt i hans erfaringer og ekspertise, formidler Morten konkrete eksempler, guides og strategier for, hvordan du kan lykkedes med at skabe forandringer, der holder baseret på adfærdsdesign.

Om foredragsholderen

Morten Münster er Skandinaviens førende autoritet inden for adfærdsdesign. Han er forfatter til to bestsellere om adfærd: ‘Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag’ og efterfølgeren fra 2020 ‘Jytte vender tilbage’.

Morten Münster rådgiver danske og internationale virksomheder om, hvordan de skaber forandringer. Hans kunder tæller Adidas, Novo Nordisk, Nordea, Siemens, LEGO, Johnson & Johnson, Ørsted, Mærsk og en lang række offentlige organisationer og interesseorganisationer.

Derudover driver han podcasten ‘Adfærd’ og har Danmarks største blog om forandringer med over 30.000 abonnenter på mortenmunster.com.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Dato

Onsdag den 24. marts 2021 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 16. marts 2021.

Sted

Salling Group, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand