Bæredygtig ledelse

Bæredygtig ledelse – fra tanke til handling

Hvad er bæredygtig ledelse? Og hvordan er det anderledes end ledelse af bæredygtighed?

Til foredraget giver bæredygtighedskonsulent Jesper Pøhler os en indføring i bæredygtighed og forklaringen på, hvorfor det (også) er et ledelsesanliggende.

Her bliver bæredygtighed foldet ud i bredeste forstand, for det handler nemlig ikke kun om klima og om CO2-reduktioner: Kort fortalt, handler bæredygtighed om alt.
Det kræver derfor både et vist overblik, en ro i maven og en strategisk retning, når man skal arbejde med at gøre det konkret.

Hvis der skal følge resultater med på alle tre bundlinjer: økonomi, miljø/klima samt den sociale kræver det, at du arbejder med ét fokus og ikke prøver at favne alt på én gang.

På foredraget får du:

  • Konkrete idéer til din egen bæredygtige ledelse og “hvor du skal starte”
  • Inspiration til, hvordan du som far/mor kan ændre adfærd mod den mere bæredygtige
  • Jespers egen “walk the talk” som inspiration til bæredygtig ledelse og et bæredygtigt liv

Om foredragsholderen

Jespers Pøhlers interesse for bæredygtighed startede for alvor i 2014. Her arbejdede han i Det Etiske Råd, og udgav en rapport om den etiske forbruger (se link).

I 2016 startede han sammen med to andre Fairdig, der producerer klimavenlige færdigretter. Firmaet er siden blevet solgt til Hanegal, men processen var vigtig for mig. Den lærte ham, at man kan sætte sig noget for og gøre det. Hvis der er noget her i verden, der bør gøres noget ved, så tror jeg på, at jeg kan spille en rolle i at ændre det. Og vi har brug for at få bæredygtigheden.

Jeg tror desuden, at ledere har særligt gode muligheder for at rykke på den bæredygtige dagsorden, da de både har mandat og en oplagt mulighed for at agere rollemodeller.

Derfor er bæredygtighed og god ledelse noget, jeg forsøger at fremme overalt, hvor jeg færdes. Som da han var med til at sætte bæredygtig ledelse på dagsordenen hos Ledernes Hovedorganisation, eller da jeg var med til at bygge Lederstof.dk op fra bunden af.

I dag driver han podcasten Bæredygtighed i virkeligheden sammen med sin kone. Og så arbejder han i bestyrelsen hos Sustainable Change Makers – et netværk af unge forandringsagenter, der arbejder professionelt med bæredygtighed.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Dato

Mandag den 26. september kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 19. september 2022.

Sted

Stedet følger snarest men vi lover, det bliver børnevenligt