Per Rindebæk

Paradokser i hverdagen og i ledelse

Kan du sidde mellem to stole…?

Kompleksiteten omkring os øges, og foranderlighed og uforudsigelig er i stigende grad med til at farve vores liv i hidtil ukendt nuancer. Mange søger mod polerne for at finde faste ståsteder. Det bliver til enten/eller. Enten er du god eller også er ikke, enten lyver du eller også taler du sandt, enten er du sort eller også er du hvid.

Men i foranderlighedens tidsalder ligger mange af livets svar i et både/og. I en verden uden rigtige eller forkerte svar, men hvor det meste er kontekst-afhængigt.

Per Rindebæk møder mange af den paradokser i sin hverdag – som far, som ven, som menneske … men især som leder.

Han udfordres ofte af paradoksets selvmodsigelse og tvetydighed. Og han arbejder bevidst med paradoksledelse ud fra en filosofi om, at der ikke er noget endegyldigt svar, at han sjældent kan gøre alle tilfredse, og at kunsten netop er at kunne sidde mellem to stole.

Per vil kombinere inspiration, refleksionsøvelser og samtalesaloner, så dialogen kommer i højsæde, og så vi forhåbentlig alle kan inspirere hinanden.

Om foredragsholderen

Per Rindebæk er uddannet i Odense (Cand.Oecon/HD(R)) og siden på KU (filosofi/psykologi) og CBS (eMBA).

Han er direktør i Nobiles, der idag arbejder med beskæftigelsesfremmende tiltag ( www.campfuture.dk og www.knækkoden.info). Desuden er Per strategi- og ledelsesrådgiver for både offentlige og private virksomheder og fungerer som personlig sparringspartner for en række topledere i dansk erhvervsliv.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Dato

Tirsdag den 26. april 2022 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 18. april 2022.

Sted

Gibotech, Datavej 15, 5220 Odense SØ