Mads Hyldig HjerneRO til hjemmeside

Tænk mindre og bliv mental stærk med hjernero

Som udgangspunkt kan hjernen sagtens håndtere alt den stress, der opstår, når du arbejder. Det eneste det kræver er, at du giver den en pause fra alle de arbejdsrelaterede grublerier og bekymringer.

At gruble, spekulere og bekymre sig om børn, karriere eller andre af livets omstændigheder kender mange af os. Men hvis du ikke formår at slippe disse bekymringer og give hjernen en pause, så vedligeholder du stressen fremfor at give hjernen en mulighed for at genoplade. Det koster både energi og overskud.

Mange stresscoaches taler om vigtigheden af at “stressreducere”, fjerne såkaldt “negativt stress” eller på anden vis undgå stressende situationer. Men hjernen er imidlertid designet til netop at tilpasse sig den stress, du møder, så den derved kan blive stærkere. Præcis ligesom hvis du træner dine muskler. For hvad sker der med en muskel, du ikke får trænet? Den bliver ofte svag og sårbar – og det sammen sker for din hjerne.

Hjernero handler i alt sin enkelthed om at tænke mindre. For det er tankerne, der er årsagen til, at du oplever at være stresset – ikke nødvendigvis dine omstændigheder. Når du lærer at give slip på tankemylder, overtænkning og unødvendige bekymringer, vil dit stressniveau falde helt af sig selv. Det resulterer i meget mere overskud og nærvær til at gøre dét, der er vigtigt for dig.

Til foredraget bliver du klogere på:

  • Hvordan du kan slukke for grublerier og bekymringer
  • Hvordan du kan genoplade dine mentale batterier
  • Hvordan du kan bruge HjerneRO til at finde balance i både dit arbejdsliv og forældreliv

Om foredragsholderen

Mads Hyldig er krigsveteran og psykolog. Han er partner i virksomheden Mindcamp, hvor han bruger sin praktiske og teoretiske erfaring til at hjælpe ambitiøse forretningsfolk med at håndtere den stress, der helt naturligt vil være i deres liv, i stedet for at flygte fra den. En vigtig mission som Mindcamp også deler inspiration og værktøjer til i deres bog “HjerneRO”.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Dato

Onsdag den 24. april kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 17. april 2024.

Sted

CA A-kasse, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8. 4. sal, 8000 Aarhus C