Lea Hellmann

Sund succes – om hvordan vi performer og passer på os selv på samme tid

Vi lever i en verden, hvor vi aldrig har haft flere muligheder, aldrig har været rigere og aldrig har levet længere. Alligevel er vores mentale sundhed nedadgående. Vi brænder ud og er stressede – blandt andet.

Men hvorfor ser vi egentlig de her nedadgående mentale sundhedstendenser? Og hvad kan vi selv gøre for at passe på os selv samtidig med at lykkes med at leve et professionelt ambitiøst liv?

I foredraget kommer Lea Hellmann, stifter af Mind Care Collective, ind på essentielle tendenser og årsagssammenhænge i samfundet, vi bør være bevidste omkring og handle på for at passe på os selv. Det handler om fart, belønningsstrukturer, perfekthedskultur, sociale medier og vores savannehjerne.

Du kommer derudover til at få indsigt i en håndfuld life hacks, du med fordel kan implementere i eller som minimum øve dig på ift. dit eget liv for at lykkes med at balancere professionelle ambitioner og selvomsorg i hverdagen.

Foredraget kommer til at handle om:

  • Vejrtrækning, pauser og søvn
  • Mindset og meditation
  • Taknemmelighed og positiv psykologi
  • Hvordan vi egentlig bør definere og efterleve succes i livet

Om foredragsholderen

Efter 7 år som managementkonsulent besluttede Lea sig for at prøve en helt ny vej. Hun stiftede Mind Care Collective, fordi hun så et behov for at brede budskaber og redskaber i relation til mental trivsel ud blandt (særligt, men ikke kun) kvinder.

Mind Care Collective er i verden for at aftabuisere og dele viden omkring vigtige emner relateret med mental trivsel. Målet er, at vi som moderne – og ofte fortravlede – mennesker, kan lykkes med at være professionelt ambitiøse og passe på os selv på samme tid, så vi ikke brænder ud – men til gengæld får mest muligt ud af det liv, vi har.

Fysisk foredrag: 280 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt. 

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt. 

Dato

Torsdag den 23. marts 2023 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 15. marts 2023.

Sted

Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2 1609 København V