Desirée Ballegaard

Sund økonomi midt i barsel, inflation og recessionsfrygt

Verden er i stor forandring med høj inflation, høje renter, faldende huspriser, krig, forbrugsvarer og ydelser som bare bliver dyrere og dyrere.

Det kan få mange familier til at tænke på, hvordan man bedst sikrer sig selv og sit barns økonomiske fremtid, og samtidig opnår sine drømme og understøtter dem økonomisk.

Få skabt fundamentet for en sund økonomi og opnå de rette værktøjer til økonomisk frihed hele livet, samt hvordan du ruster din økonomi til at supportere det liv, du ønsker nu og i fremtiden – også for dit barn.

Vores økonomi har stor påvirkning på vores liv, velbefindende, hvordan vi sover om natten og ikke mindst de muligheder, vi har.

  • Få fjernet unødvendige bekymringer og stress omkring din økonomi
  • Lær at stille de rigtige spørgsmål
  • Bliv klædt på til at investere og tilrettelægge din økonomi, så den understøtter dine mål og drømme – også i krisetider.

 

Kom med til en formiddag i økonomiens tegn, hvor Desirée Ballegaard, giver dig værktøjerne til én gang for alle at få bugt med de økonomiske frustrationer og i stedet opnå sund økonomi og økonomisk frihed.

Som bonus bliver det ikke dine bekymringer over din økonomi, som holder dig vågen om natten.

Om foredragsholderen

Desirée Ballegaard er foredragsholder, stifter og direktør af Boovot, som hun grundlagde i 2016, med missionen om, at hjælpe alle til sund økonomi, økonomisk frihed og bedre nattesøvn som følge heraf. Desirée har selv en baggrund fra den finansielle sektor og som revisor.

Fysisk foredrag: 280 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt. 

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt. 

Dato

Torsdag den 15. december kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest søndag den 11. december 2022.

Sted

PwC, Herredsvej 32, 7100 Vejle