Søren bechmann

Servicedesign

I dette foredrag introducerer Søren Bechmann servicedesign og dermed en ny tilgang til service. Omdrejningspunktet er blandt andet at forstå brugerne, deres problemer, ønsker og behov, hvor der fokuseres på at tilrettelægge serviceydelser, der løser problemerne, tilfredsstiller ønskerne og dækker behovene.

Der arbejdes med at skabe de organisatoriske forudsætninger, som gør virksomheden i stand til at levere, tilbagevendende lære af og løbende justere serviceydelserne.

Man kan godt argumentere for, at servicedesign som sådan ikke er noget nyt. Men det nye er, at det er andre, der arbejder med problemstillingerne. Nemlig designerne. Det nye er altså ikke så meget hvad, som hvem og hvordan. Måden man går til problemstillingerne på, udgør med andre ord en central forskel.

Dette foredrag introducerer en definition af og peger på de mest centrale elementer i servicedesign samt gennemgår eksempler på, hvordan man konkret kan arbejde med servicedesign.

Deltagerne går hjem med inspiration og nysgerrighed i forhold til at dykke endnu mere ned i en af tidens mest interessante og spændende discipliner inden for serviceinnovation og -udvikling.

Foredraget bygger på bogen “Med andre øjne – om service, design og servicedesign”, som Søren Bechmann og Mette Mikkelsen har skrevet.

Om foredragsholderen

Søren Bechmann er til daglig partner og adm. direktør Service Design Institute. Han er en efterspurgt foredragsholder og rutineret facilitator, der rådgiver og inspirerer ledere og medarbejdere i såvel den private som den offentlige sektor. I Service Design Institute udviklede han et populært kursus i servicedesign – som også var Danmarks første.

I 2019 skrev han “Med andre øjne – om service, design og servicedesign” sammen med Mette Mikkelsen.

Han er derudover forfatter til seks andre bøger – inkl. “Servicedesign” , der er den første danske bog om servicedesign og  “Service er marketing” , som i Berlingske blev kaldt “… en af de vigtigste ledelsesbøger, som er skrevet på dansk.”

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Dato

Tirsdag den 27. april 2021 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 12. april 2021

Sted

TDC, Sletvej 30, 8310 Tranbjerg