Søren bechmann

Servicedesign

I dette foredrag introducerer Søren Bechmann servicedesign og dermed en ny tilgang til service. Omdrejningspunktet er blandt andet at forstå brugerne, deres problemer, ønsker og behov, hvor der fokuseres på at tilrettelægge serviceydelser, der løser problemerne, tilfredsstiller ønskerne og dækker behovene.

Der arbejdes med at skabe de organisatoriske forudsætninger, som gør virksomheden i stand til at levere, tilbagevendende lære af og løbende justere serviceydelserne.

Man kan godt argumentere for, at servicedesign som sådan ikke er noget nyt. Men det nye er, at det er andre, der arbejder med problemstillingerne. Nemlig designerne. Det nye er altså ikke så meget hvad, som hvem og hvordan. Måden man går til problemstillingerne på, udgør med andre ord en central forskel.

Dette foredrag introducerer en definition af og peger på de mest centrale elementer i servicedesign samt gennemgår eksempler på, hvordan man konkret kan arbejde med servicedesign.

Deltagerne går hjem med inspiration og nysgerrighed i forhold til at dykke endnu mere ned i en af tidens mest interessante og spændende discipliner inden for serviceinnovation og -udvikling.

Om foredragsholderen

Søren Bechmann er til daglig partner og adm. direktør Service Design Institute. Han er en efterspurgt foredragsholder og rutineret facilitator, der rådgiver og inspirerer ledere og medarbejdere i såvel den private som den offentlige sektor.

I 2019 skrev han “Med andre øjne – om service, design og servicedesign” sammen med Mette Mikkelsen.

Han er derudover forfatter til seks andre bøger – inkl. “Servicedesign” , der er den første danske bog om servicedesign og  “Service er marketing” , som i Berlingske blev kaldt “… en af de vigtigste ledelsesbøger, som er skrevet på dansk.”

Pris: 280 kr.

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Tirsdag den 27. april 2021 kl. 10:00 – 12:00

Sprog

Foredraget afholdes på dansk.

Tilmelding

Senest søndag den 25. april 2021. Webinaret er åbent for ALLE, og man vil få tilsendt et link i sin indbakke ca. 24 timer før. Så hold øje med din mail og evt. spam-filter.

Sted

Online via ZOOM