Nana Sø og Sissel Olander

Strategisk design i praksis – om at få virksomhedens ambitioner ned på jorden

Når vi taler om strategisk arbejde i organisationer, ender det ofte i luftige ‘mission statements’ efterfulgt af en række uklare, men imposante ‘must win battles’.

Strategisk arbejde er for mange forbundet med noget, der foregår på lukkede ledelseskontorer, samlet op i uendelige serier af slide decks, uden forståelse for, hvordan virksomhedens afdelinger skal implementere i praksis. Denne nærmest rituelle måde at drive strategiarbejde på er, i bedste fald, spild af ressourcer. I værste fald, skaber den usikkerhed og uklarhed blandt teams og medarbejdere.

I dette foredrag giver DESIGNTINGET deres bud på, hvordan virksomheder og organisationer – med udgangspunkt i den eksisterende, organisatoriske praksis – kan arbejde målrettet med strategiske målsætninger.

Baseret på designantropologiske tilgange, og på egen forskning, får du indblik i, hvordan man gennem designbaserede metoder kan arbejde strategisk fra praksis, gennem løbende afprøvninger af nye tiltag, tæt på den daglige drift. I foredraget bliver du klogere på:

  • Designantropologiske tilgange og metoder, og hvordan du kan bruge dem i din egen organisation
  • Hvorfor det kan være svært at engagere medarbejdere i ledelsens strategiske ambitioner
  • Hvordan du involverer medarbejdere og teams i strategisk udvikling og skaber handlekraft og engagement
  • Hvordan du skaber rum for konkret afprøvning af nye initiativer, tæt på den daglige drift

Foredraget byder på inspirerende cases med efterfølgende dialog og refleksion, der vil udfordre de forestillinger om, hvordan arbejdet med forandringer forstås og angribes i den populære ledelses- og innovationslitteratur.

Om foredragsholderne

Nana Sø og Sissel Olander er stiftere af DESIGNTINGET – et bureau, der hjælper virksomheder og organisationer med at skabe strategiske forandringer i praksis. DESIGNTINGETs metoder er udviklet med afsæt i forskningsfelterne ‘designantropologi’ og ‘participatory design’.

Nana Sø er uddannet fra IT-universitet, og har en baggrund i strategisk digital design og kommunikation, og har stor erfaring fra startup-miljøet.

Sissel Olander er Ph D i designantropologi og designmetode. Hun har lang erfaring som praksisbaseret forsker og underviser, og har arbejdet som designantropolog i mange forskellige offentlige og private projekter.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt

Dato

Torsdag den 24. august 2023 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Som udgangspunkt afholdes foredraget på dansk. Det kan dog afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest fredag den 18. august 2023.

Sted

IBM, Prøvensvej 1, 2605 Brøndby