Trine Thorsen

Lær at brænde igennem med din personlige karisma

Som mennesker søger vi automatisk mod karismatiske individer. Vi leder efter stærke og autoritære personer, der indgyder varme og forståelse, hvorfor karisma er en essentiel egenskab at have som leder og professionel.

Men hvordan lærer man at være karismatisk?

Mange mennesker tror, at det er umuligt. At det er et magisk personlighedstræk, nogle mennesker bare er født med. Men som så mange andre menneskelige egenskaber, er karisma noget, vi kan lære. Ligesom vi lærte at læse i dansk og lave god mad i hjemkundskab.

Foredraget om karismatisk adfærd og ledelse er for dig, der ønsker at forstå de dybereliggende mekanismer i kommunikation, og som ønsker at skabe sig en fordel i samtaler, møder og interaktion i arbejdslivet.

I dag handler det ikke kun om at have titlen ”leder”, men om at sikre er stærkt samarbejde og lysten til at opnå mere i fællesskab.

De tre karismatiske grundtræk power, empati og tilstedeværelse findes i store træk i vores kropssprog og tænkemåde.

Til foredraget vil Trine Weide Bondehøj fokusere på, hvordan man kommer i det rigtige mentale stadie for at opnå et effektivt kropssprog.

Karismatisk adfærd handler nemlig om at skabe personlig tiltrækningskraft og derfor lærer du også at forstå andres adfærd.

Foredraget bygges op omkring en gennemgang af relevant teori, uddybet med øvelser og case-diskussioner, hvor du tilegner dig praktisk erfaring med karismatisk adfærd.

Om foredragsholderen

Trine Weide Bondehøj er associeret partner hos Mathias Bruhn & Partners, der underviser ledere, rådgivere og universitetsstuderende i, hvordan man kommunikerer karismatisk, skaber positive relationer og styrker sit personlige lederskab. Derudover arbejder hun som HR Training specialist hos Awaze.

Trine er uddannet Cand.merc.(psyk.) ved Copenhagen Business School, samt certificeret coach fra Sophie Manning.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt
Dato

Onsdag den 25. oktober kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 17. oktober 2023.

Sted

Chr. Hansen A/S, Bøge Allé 10-12, 2970 Hørsholm