Trine Thorsen

Lær at brænde igennem med din personlige karisma

Som mennesker søger vi automatisk mod karismatiske individer. Vi leder efter stærke og autoritære personer, der indgyder varme og forståelse, imens personen er til stede for sine tilhører. Derfor er karisma en essentiel egenskab at have som leder og professionel.

Men hvordan lærer man at være karismatisk? Mange mennesker tror det er umuligt. At det er et magisk personlighedstræk nogle mennesker bare er født med. Men som så mange andre menneskelige egenskaber, er karisma noget vi kan lære. Ligesom vi lærte at læse i dansk og lave god mad i hjemkunstskab.

Foredraget om karismatisk adfærd og ledelse er for den professionelle fagperson, der ønsker at forstå de dybereliggende mekanismer i kommunikation, og som ønsker at skabe sig en fordel i samtaler, møder og interaktion i arbejdslivet.

I dag handler det ikke kun om at have titlen ”leder”, men om at sikre stærke samarbejder og lysten til at opnå mere i fællesskab.

De tre karismatiske grundtræk (power, empati og tilstedeværelse) findes i store træk i vores kropssprog og tænkemåde. Til foredraget fokuseres der på, hvordan man kommer i det rigtige mentale stadie for at opnå et effektivt kropssprog. Karismatisk adfærd handler om at skabe personlig tiltrækningskraft og derfor lærer du også at forstå andres adfærd.

Foredraget bygges op omkring en gennemgang af relevant teori, uddybet med øvelser og case-diskussioner, hvor du tilegner dig praktisk erfaring med karismatisk adfærd.

Om foredragsholderen

Trine Thorsen er associeret partner hos Mathias Bruhn & Partners, der underviser ledere, rådgivere og universitetsstuderende i, hvordan man kommunikerer karismatisk, skaber positive relationer og styrker sit personlige lederskab. Derudover arbejder hun som HR Training specialist hos Awaze. 

Trine er uddannet Cand.merc.(psyk.) ved Copenhagen Business School, samt certificeret coach fra Sophie Manning. 

Fysisk foredrag: 280 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Dato

Onsdag den 25. oktober kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 17. oktober 2023.

Sted

Vi vender lige straks tilbage med stedet for dagen og lover, at det bliver børnevenligt.