Til hjemmeside_foredragsbillede

Find balancen mellem drømme og deadline

De fleste drømmer om at tage kontrol over deres arbejdsliv, men de færrest får gjort noget ved det. Det er nemmere at overbevise sig selv om, at “det går jo godt nok” end at ændre noget.

Efter 25 år som topchef og med arbejdsuger på +60 timer besluttede Poul Madsen, at det var tid til at kaste sig ud på dybt vand og ikke mere lade andre end ham selv styre sit arbejdsliv.

Alt blev vendt rundt. Det prestigefyldte drømmejob som chefredaktør blev opgivet, og han fik igen små børn som næsten 60-årig. Mindre forandringer kan også være nok, men det vigtigste er, at du styrer din trang til bare at lade stå til.

I dette foredrag deler Poul sine vigtigste læringer, både om hvordan du identificerer, hvad der virkelig giver dig værdi, forbereder dit sporskifte og fører det ud i livet.

Det er en både munter og opbyggelig historie om at turde opgive det vante og trygge arbejdsliv med fast månedsløn, pension og skemalagte ferie til fordel for at et arbejdsliv på dine egne præmisser.

På foredraget får du:

  • Konkrete ideer til at ændre dit arbejdsliv
  • Inspiration til at tage styringen
  • Værktøjer til at identificere hvad der giver dig virkelig værdi

Om foredragsholderen

Poul Madsen var i 14 år øverste chef for Ekstra Bladet. Han siger selv, at det krævede et lyst sind, en kold hjerne og et varmt hjerte.

Nu er han kommunikationsrådgiver og fast kommentator på TV2 News&Co og utallige andre steder. Han skriver klummer i Altinget, holder foredrag om spin, politik og meget andet og moderer konferencer og events.

Men han arbejder aldrig mere, end at der er god tid til familien, som består af konen Helene, og to små børn på nogle måneder og 3 år, samt to voksne på 32 og 34 år.

Han er uddannet journalist og arbejdede i en årrække på TV2 Nyhederne, som journalist og chef, inden han skiftede til Ekstra Bladet i 2001. Først som chefredaktør under Hans Engell og efter en kort afstikker som ansvarshavende for gratisavisen 24Timer, vendte han i 2007 tilbage til Ekstra Bladet som Ansvarshavende Chefredaktør.

Han stoppede i 2021 for at få et nyt liv.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Dato

Tirsdag den 12. november kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle, dog senest mandag den 4. november 2024.

Sted

PwC Aarhus, Jens Chr. Skous Vej 1, 8000 Aarhus C