Fremtiden banker på - mod den succesfulde hybride organisation

Ledelse og arbejdsliv i den hybride organisation

Forfatter og foredragsholder Lise Dahl Arvedsens nye bog om det moderne arbejdsliv: ”Snart griner vi af 8-16 jobbet – ledelse og arbejdsliv i den hybride organisation”, udkommer i oktober 2022, så her har så her har du et helt friskt perspektiv på, hvad der venter dig efter barsel:

Verden er i forandring. Tektoniske plader har rykket sig – både ude i verden, men særligt også i organisationerne. Agendaer som #metoo, bæredygtighed og ligestilling presser sig på, vi blander online og onsite samarbejde og ophæver arbejdssted og -tid, samt arbejder deltid, freelance eller projektbaseret. Talentjagten er hård, og talenterne har høje krav – ikke til løn, men til mening, til frihed, og til fleksibilitet.

Vi står overfor et paradigmeskifte i forhold til, hvordan vi samarbejder, organiserer og leder i vores hverdag. For at vi kan skabe succesfulde hybride organisationer er der behov for tilpassede eller nye (strategiske) rammer.

Vi må klæde ledere og medarbejdere på til at skabe disse forandringer og håndtere en hverdag, der er foranderlig, fragmenteret, uklar og ikke mindst teknologisk afhængig.

Baseret på egen forskning, bredere forskning og best-practice giver Lise Dahl Arvedsen et indblik i, hvordan vi på et strategisk niveau, men også i vores hverdag, når vi arbejder tirsdag formiddag klokken 10, skaber en succesfuld hybrid organisation.

Med fra foredraget får du:

  • Et indblik i den forandringsrejse mange organisationer står i: hvor vi kommer fra, hvor vi skal hen, og hvorfor den rejse for mange organisationer er kompleks
  • Konkrete handleinitiativer til, hvordan du selv – både som medarbejdere og leder – kan bidrage til at skabe en succesfuld hybrid organisation
  • Indblik i hvilke kompetencer den succesfulde hybride organisation kalder på

Om foredragsholderen

Lise Dahl Arvedsen er ph.d. i ledelse og organisation, forfatter og foredragsholder.

Her udvikler hun ledere og styrker samarbejder, for at skabe holdbare og succesfulde fremtidssikrede hybride organisationer.

Lise er også ekstern lektor ved Copenhagen Business School, hvor hun bl.a. underviser og arbejder med ledelsesudvikling og forandringsledelse på Executive MBA, og så er hun dobbelt certificeret business coach og akkrediteret på Senior Practitioner Level hos EMCC.

Fysisk foredrag: 280 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt. 

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt. 

Dato

Onsdag den 26. oktober 2022 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 18. oktober 2022.

Sted

Salling Group A/S, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand