ida

De er ikke ‘onde og dumme’ – de er bare kollegaer

Vi har alle sammen haft den kollegaden leder eller den medarbejder, hvis adfærd, vi ikke rigtig kunne forstå. Og måske endda ikke særlig godt kunne li’. Hvordan bevarer man motivationen for det gode samarbejde, når kollegaens, medarbejderen eller chefens adfærd ikke helt er til at begribe – og måske endda er kilde til ganske stor frustration

Hør sociolog og proceskonsulent Ida Thyrring fortælle, hvordan man i sine arbejdsrelationer kan flytte fokus fra det, der ikke virker, til at få øje på og styrke de dele af samarbejdet, hvor man allerede lykkes.  

  • Hvad gør jeg, når kollegaen ikke bare gør, som vi har aftalt?
  • Hvordan bevarer jeg selv motivationen for det gode samarbejde, når jeg oplever, at min kollega arbejder imod?
  • Hvis det nu ikke handler om, at: ”Nu må de folk i salgsafdelingen bare tage sammen!”, hvad handler det så om?

Foredraget:

Med dette oplæg giver sociolog og proceskonsulent Ida Thyrring dig værktøjerne til at sikre gode, sjove og produktive samarbejdsrelationer. Uanset, om du efter din barsel vender tilbage til en kendt arbejdsplads, eller du skal starte et nyt sted. Oplægget inviterer til at bruge den tid, luft og plads, der er under ens barsel, til at se sine samarbejdsrelationer lidt ude fra og reflektere over, hvordan man kan vende tilbage som en endnu bedre kollega.

Gennem foredraget får du konkrete redskaber til at sikre, at samarbejdsrelationer ikke går i hårknude. Og hvis de gør, hvordan du så kan løsne dem. Du lærer, hvordan du kan kommunikere bedre og mere ressourcefuldt i hverdagen med dine kollegaer.

Det får du med dig fra foredraget:

  • Forståelse for, at vores sprog og kommunikation både styrker og vanskeliggør samarbejdsrelationer.
  • Viden om forskellen på ros, værdsættelse og anerkendelse samt indsigt i, hvordan de tre hver især kan hjælpe til at blive gode sammen på arbejdspladsen.
  • Træning i forskellen på at anerkende en handling og at anerkende en intention.
  • Konkrete dialogredskaber til at sikre, at samarbejdsrelationer ikke går i hårknude. Og hvis de gør, hvordan du så kan løsne dem.

Om foredragsholderen

Ida er sociolog og partner i konsulenthuset ‘doubleyou’. Hun rådgiver organisationer i procesdesign og kulturopbygning med henblik på at skabe en sund og stærk præstationskultur.

Ida flere års erfaring med mennesker og organisationer i udvikling. Hun er en drevet facilitator, og to af hendes kernekompetencer er teamcoaching og motivation i forandringsprocesser.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Dato

Tirsdag den 15. december kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 7. december 2020.

Sted

Vi vender lige straks tilbage med lokation for dagen, og lover, at det bliver babyvenligt!