Til hjemmeside_foredragsbeskrivelse

Skab forandringer der virker

Dyk ned i hemmelighederne bag vedvarende adfærdsændringer.

Det er let at ændre en dårlig vane. Det har vi alle sammen gjort tusindvis af gange. Men det er nærmest umuligt at holde fast i den nye adfærd over tid. Uanset om det gælder kost, motion, strategier på arbejdet eller aftaler i hjemmet, så følger de næsten altid det samme mønster: Vi er motiverede i starten, ændrer adfærden, og så falder vi ellers i igen efter noget tid. Med et brag. Kort sagt, det er utrolig let at ændre adfærd, men nærmest umuligt at holde fast i den.

Det gælder også for forandringer på vores arbejde. Vi bliver enige om den nye proces, strategi eller aftale, det går fint til at starte med, men så stille og roligt falder folk af på den.

Problemet er, at nærmest alle fokuserer på, hvordan man skaber en ny vane. Hvordan man laver en ny strategi og implementerer den. Men de færreste har en strategi for det allersværeste: Nemlig, hvordan vi fastholder adfærden over lang tid.

Om foredragsholderen

Morten Sehested Münster er grundlægger af The Nudging Company. Her opdyrkede han sammen med en masse dygtige kollegaer adfærdsdesign som felt.

Derudover er han forfatter til bestsellerne ‘Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter’ og ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’ samt ‘Jytte vender tilbage’.

Morten har sin egen podcast ‘Adfærd’, holder foredrag, masterclasses, konferencer og er konsulent, hvor han hjælper internationale virksomheder og organisationer med implementering af adfærdsdesign.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Foredraget er afholdt.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt.
Dato

Torsdag den 14. december 2023 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 6. december 2023

Sted

Deloitte, Weidekampsgade 6, 2300 København