Morten Münster

Skab forandringer der virker

Det er ikke altid lige nemt at få medarbejdere til at udleve en specifik adfærd i en virksomhed eller organisation. Men hvorfor gøres der egentlig ikke bare, som der bliver sagt? Og hvordan kommer vi fra ønsket om at skabe forandring til konkret adfærd?

Det kan være rigtig svært at bryde en strategi ned til konkret adfærd – men lykkedes det, lykkedes forandringen i højere grad også.

Til foredraget får vi besøg af ekspert i adfærdsdesign Morten Sehested Münster. Med udgangspunkt i hans erfaringer og ekspertise, formidler Morten konkrete eksempler, guides og strategier for, hvordan du kan lykkedes med at skabe forandringer, der holder baseret på adfærdsdesign.

Om foredragsholderen

Morten Münster er grundlægger af The Nudging Company. Her opdyrkede han sammen med en masse dygtige kollegaer adfærdsdesign som felt.

Han er forfatter til to bestsellers om adfærd: ‘Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter’ og ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’.

Morten Sehested Münster er en haj i adfærdsdesign. Han er forfatter til bestsellerne ‘Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter’ og ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’.

Morten har sin egen podcast, holder foredrag og er fast skribent hos Børsen og Politikken samt konsulent, hvor han hjælper internationale virksomheder og organisationer med implementering af adfærdsdesign.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Tirsdag den 25. februar 2020 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 17. februar 2020

Sted

Codan Forsikring, Gl. Kongevej 60, 1790 København V.