NYT billede

Står du i vejen for dine talenter?

Det kræver mod at arbejde med sig selv og påvirke verden gennem sin egen performance. Derfor er det essentielt, at du kender til dine egne talenter og ved, hvor dine styrker ligger.

I dette oplæg vil du få indsigt i hvordan dine talenter kan være fremmende eller hæmmende for dit potentiale for at nå dine mål. Du får sat skub i dine tanker om dig selv, dine styrker og dine svagheder og hvordan du kan handle ud fra denne viden. Du vil få inspiration og mod til at skabe mere handlekraft i dit liv og arbejde med dine stærkeste sider for, at kunne indfri dine ambitioner og dermed sætte dit fulde potentiale i spil, så du dermed kan møde omverdenen med åbne arme.

Konkret udbytte af foredraget:

  • Du får konkrete værktøjer til at kunne fortælle andre dine styrkehistorier med hjælp fra positiv og den narrative psykologi
  • Find dine personlige topstyrker og lær at fortælle den gode historie om DIG – STYRKEBASERET KOMMUNIKATION
  • Værktøjer til at forstå variationer af feedback som opbygger tillid
  • Indsigt i forskellen mellem talenter og styrker
  • Bruge dine toptalenter med det rette fokus og skab flow og acceleration i opgaver …… og livet
  • Lær at omfavne dine none talenter og byg de rette (om)-veje rundt om dem

Om foredragsholderne

Birte Christiansen og Pernille Juul Hartmann har sammen organisationen Brave Performance. De rådgiver og dygtiggøre ledere og medarbejdere, så de succesfuldt sætter deres talenter i spil.

Birte Christiansen

Birte har en baggrund som Senior Management Konsulent og topleder i flere internationale virksomheder. Hun har været mentor og coach i erhvervslivet og undervist og faciliteret i at performe og udkomme på den høje klinge. Hun er certificeret i en række adfærdstest og ledelsesværktøjer og har arbejdet med TT-38 talenttest som certificeret Masterkonsulent de sidste 5 år. Forfatter kan hun også skrive på sit cv med bogen ”Fra selvfed til selvfred” fra 2017.

Pernille Juul Hartmann

Pernille har haft +10 år i HR Direktør stillinger i internationale virksomheder. Hun har undervist og faciliteret i ledelse og talentudvikling, og så er hun certificeret coach fra NLP Huset, DISC i Belbin og i TT38 talenttest.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Torsdag den 19. august 2021 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 11. august 2021.

Sted

Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø. (PA Consulting er værter)