Til hjemmeside_foredragsbeskrivelse (1)

Tag din økonomi til det næste niveau

“Du skal bare lægge et budget.” Har du hørt det før? Hvis det udsagn var rigtigt, så ville vi alle leve det økonomiske liv, som vi går og drømmer om.

Faktisk så handler økonomisk overskud meget lidt om, hvilke økonomiske redskaber vi bruger og langt mere om psykologien bag penge.

Det er nemlig ikke budgettet, men vores hjerner, der styrer, hvordan vi bruger vores penge – og det er ikke altid rationelt.

Derfor visualiserer vi økonomi. Vi tegner, fordi dét at kunne se sin økonomi, skaber overblik og tydeliggør mønstre og sammenhænge –for først når man kan se mønstre og sammenhænge, kan man ændre dem.

Vil du gerne have mere ud af dine penge, så kom med på en pengerejse med Sofie Bay og Maja Søndergård Andersen, der står bag virksomheden Pengeliv.

Til dette foredrag vil Maja og Sofie inspirere med tegninger og personlige fortællinger om at tage kontrollen med økonomien samt give viden og konkrete øvelser, så du kan gå direkte hjem og blive chefen i dit eget økonomiske liv.

De vil fortælle, hvorfor et godt økonomisk liv ikke nødvendigvis handler om at tjene flere penge, men at bruge de penge vi har smart og i overensstemmelse med vores værdier og drømme.

Til foredraget får du:

  • Indsigt i, hvordan du fokuserer på dine konkrete pengedrømme og prioriterer dem i din hverdagsøkonomi
  • Viden om, hvordan du sætter konkrete økonomiske mål for dine penge – og en plan for, hvordan du når dem
  • Forståelse for, hvilke pengeoverbevisninger du har med i bagagen, og hvordan de påvirker din måde at bruge penge på
  • Konkrete visuelle redskaber til at tage med hjem til fortsættelse af din Økonomirejse

Om foredragsholderne

Sofie Bay er grundlægger af virksomheden Pengeliv, der gennem tegninger hjælper børnefamilier med privatøkonomien.

Sofie er uddannet lærer, grafisk facilitator og vejleder- og har mange års erfaring med formidling og vejledning. Gennem visuelle redskaber hjælper hun familier med at få et fælles sprog om økonomi og en forståelse for, hvor meget andet end tørre tal, der kan gemme sig i privatøkonomi.

Maja Søndergård Andersen er partner i Pengeliv, og har de sidste 15 år arbejdet i medicinalindustrien med Lean, visuel struktur og forandringsprocesser. Her har hun dagligt arbejdet med at ændre vaner og kultur.

For 6 år siden besluttede hun sig for at bruge de visuelle værktøjer samt synlig målstyring til at tage kontrollen over sin egen økonomi og blive gældsfri.

Det er erfaringer fra både Lean verden og hendes egen økonomirejse, hun bringer i spil i foredraget.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt

Dato

Tirsdag den 21. november kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 13. november 2023.

Sted

PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup