Natascha Vinding til hjemmeside

Intelligent software og fremtidens læring

Den mest brugte læringsmetode – læs, lyt, se og besvar en kort quiz – er død! Den virker ikke eller ihvertfald ikke godt nok! Alligevel er mange udviklingsprogrammer og kurser bygget op om den struktur og faktisk er størstedelen af undervisningen i skolesystemet planlagt sådan.

Med den nyeste viden indenfor læring og forskning i brugen af kunstig intelligens, sætter vi i dette foredrag fokus på det nye læringsparadigme, og hvordan intelligent software vil understøtte medarbejder og – lederudvikling på fremtidens arbejdsplads.

Gå fra foredraget med viden om:

  • Hvad betyder det at integrere det, der ræsonnerer
  • Hvilke parametre gør sig gældende for at læring “sticks”
  • Hvorfor individet skal tage mere ejerskab over egen læring
  • Hvordan kunstig intelligens kommer til at drive fremtidens læring

Om foredragsholderne

Til foredraget får vi besøg af Founder af Mindcap, Natacha Vinding og CEO Louise Sparf. Mindcap er en kultur- og adfærds platform, som understøtter udviklings – og lærings initiativer, både på et personligt plan og på teamniveau med det formål at skabe bæredygtige virksomhedskulturer, hvor motivation, mening og performance er i centrum.

Med udgangspunkt i Louises erfaringer og Natachas ekspertise, får du indsigt i, hvad du selv skal være opmærksom på, når du vil lære noget nyt og ikke blot lade dig inspirere, og hvordan din arbejdsplads i fremtiden, eller lige om lidt, kan benytte intelligent software til at understøtte jeres interne udviklingsinitiativer.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Dato

Tirsdag den 26. oktober 2021 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 18. oktober 2021

Sted

Abakion, Lyngbyvej 2, 2100 København