Trine Ravnkilde

Fra følgere til fællesskab – sådan skaber du et community af jublende fans

Et af de lækreste business-buzzwords er ‘community’, men hvad handler det om? Kan alle skabe et, og hvad er det nu lige, man gør, når man har fået et? “Community-nørden” over dem alle, Trine Ravnkilde, giver dig de 5 største grunde til, at du skal slippe tanken om følgere, og istedet forfølge drømmen om et stærkt community.

Trine nedbryder de største myter om communities, og lærer dig, hvad der i virkeligheden er vigtigt, når du gerne vil skabe et fællesskab om dine budskaber.

Hun vil give dig viden om, hvordan du skaber facebookgrupper, der tiltrækker din målgruppe, og hvordan du forvandler den viden, du allerede har, om til produkter du kan tjene penge på….. og som sælger (mange) flere af dem – uden at du føler dig “SælgerHelge-agtig”.

Om foredragsholderen

Trine er en community-nørd, som har prøvet nærmest alt indenfor digitale og analoge fællesskaber.

Som innovationsdirektør har Trine altid haft øjenene rettet mod fremtiden, men fingrene helt nede i bolledejen. Det betyder, at hun kan levere store tanker pakket ind i konkrete handleplaner, der kan implementeres med det samme.

Trine underviser i community building, i community management og arbejder som community-konsulent for virksomheder og organisationer.

Pris: 280 kr.

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Tirsdag den 25. august kl. 10:00 – 12:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Senest fredag den 21. august 2020

Sted

Online via ZOOM