Foto_Marianne

Gi’ dig selv en god chef

Hører din chef ikke ordentligt efter, hvad du siger?

Er det svært at sige nej, når chefen beder dig om at løse endnu en opgave ud over alle de andre opgaver, du allerede har påtaget dig?

Har du lyst til at få mere indflydelse på dit arbejdsliv, men er i tvivl om, hvad du kan gøre?

 

Hvis du kan sige ja til bare ét af disse spørgsmål, kan du denne dag få inspiration til et bedre og sjovere arbejdsliv, hvor det i højere grad er dig selv, der bestemmer og har hånden på rattet.

Det kræver, at du selv kommer på banen, og derfor deler karriererådgiver og jobcoach Marianne Bækbøl i dette oplæg ud af let tilgængelige redskaber og metoder, der kan give dig den indflydelse på dit arbejdsliv, du savner. Give dig mindre stress og mere arbejdsglæde.

Du får blandt andet en introduktion til ”Nej’ets kraft”, og hvordan du kan sige mere nej, uden at hverken chefen eller kollegerne bliver sure.

Du får også nemme opskrifter på, hvordan du med det samme kan få et bedre arbejdsliv gennem små, afgørende ændringer i din adfærd og kommunikation, der får din chef til at høre efter og tage dig seriøst.

Når du går hjem fra dette foredrag, har du fået:

  • Energi og mod til at stå op for dig selv og din arbejdsglæde
  • Metoder til at få chefen til at høre efter og anerkende dig
  • Redskaber til at få mere indflydelse på dit arbejdsliv
  • Mulighed for at anskaffe dig Marianne Bækbøls bog ’Giv dig selv en god chef’ til særlig nedsat foredragspris

Om foredragsholderen

Marianne Bækbøl er selvstændig karriererådgiver, jobcoach og forfatter. Hun er uddannet socialrådgiver, leder og journalist. Hun har hjulpet mennesker til at skabe positive forandringer i deres (arbejds-)liv i mere end 25 år. Hun har et bredt branchekendskab og dyb indsigt i hvor ofte en svag eller dårlig relation til chefen er årsagen, når tankemylder, søvnbesvær, ondt i maven eller andre symptomer på stress sætter ind.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Dato

Torsdag den 22. august kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 14. august 2024.

Sted

Vestas, Hedeager 42, 8200 Aarhus N