Vi skaber en mere inkluderende barselskultur

Inspired Beyond Babies er et professionelt barselsnetværk til mænd og kvinder, der vil have et fagligt indspark i deres barsel. Siden 2017 har vi skabt faglig udvikling for forældre på orlov og støttet virksomheder i at udvikle og fastholde deres medarbejdere.

Om Inspired Beyond Babies

Det startede som et frivilligt projekt. Nu er det et landsdækkende netværk, som tilbydes til virksomheder og deres barslende medarbejdere og som et supplerende barselstilbud til private.

Vores mission

Vores mission er at skabe en mere inkluderende barselskultur, hvor barselsorlov bliver anerkendt som en naturlig del af arbejdslivet og som et kompetenceløft fremfor en faglig pause.

Det fremmer ligestilling, gør barsel mere prestigefyldt og inviterer mænd til at tage længere barsel.

Derfor samarbejder vi med nogle af landets største virksomheder om at sætte barsel som værende karrierefremmende på samfundets dagsorden.

Få medarbejdere styrket tilbage på arbejdspladsen

Gennem lærerige events, workshops og videndeling får vores medlemmer inspiration og nye indsigter, som rykker dem både personligt og fagligt. Det gør dem motiverede for at komme tilbage og gør overgangen fra barsel til arbejde lettere.

Skabe en inkluderende
barselskultur

Vi samarbejder med nogle af landets største virksomheder om at inkludere deres medarbejdere under barslen, hvor mange godt kan føle sig ekskluderet. Det fastholder talenterne og fremmer ligestilling på sigt.

Inspiration og
rollemodeller

Gennem offentlig debat, medieeksponering og publikationer skaber vi øget opmærksomhed omkring barselsorlovens udviklingsmuligheder og potentiale frem for begrænsninger.

Mød vores team

Anne Sophie Sehested Münster
Anne Sophie Sehested Münster
Founder & CEO

Telefon: +45 5385 5351
Mail: as@inspiredbeyondbabies.dk

Krista Bauer
Krista Bauer
Partner & Head of Communication

Telefon: +45 3136 1694
Mail: kb@inspiredbeyondbabies.dk

Ane Helth Louby
Ane Helth Louby
Network Manager

Telefon: +45 2829 5254
Mail: al@inspiredbeyondbabies.dk

Cecilia Blixen-Thiele
Cecilia Blixen-Thiele
Head of Sales & CFO

Telefon: +45 2627 9927
Mail: cb@inspiredbeyondbabies.dk