Imran Rashid

Mærkbarhed – tid til en mental grøn omstilling

Sådan lyder budskabet fra Imran Rashid, speciallæge og forfatter i hans nyeste bog ‘Mærkbarhed’.

I sit nye foredrag kaster lægen lys over alt det, som vi har lært om mennesker og digitalisering i løbet af det sidste års turbulente begivenheder. Før i tiden var vores arbejdsdag enkel at forstå: vi tog på job, arbejdede, lukkede ned og tog hjem igen. Men Coronakrisen har givet os et indblik i, hvad der sker, når arbejdet og privatlivet for alvor smelter sammen og digitaliseringen kommer til at fylde uforholdsmæssigt meget i vores hverdag.

For hvordan påvirker det egentlig vores fysiske og mentale sundhed, når work-life balance i stedet bliver til en ”work-life blender”? Og hvad betyder den nye virkelighed for dig i dit fremtidige arbejdsliv, der måske er forandret for altid? Hvordan bliver det menneskelige perspektiv bevaret midt i det teknologiske kaos, så kerneopgaven ikke tabes af syne? Og sidst, men ikke mindst: hvordan sikrer vi sammen og hver for sig, at fysisk og mental sundhed bliver et dagligt grundvilkår og en integreret del af vores arbejdskultur, og ikke blot et tilfældigt samtaleemne eller et halvårligt fokuspunkt?

I oplægget præsenteres du for relevant og brugbar viden om hjernens opbygning samt om aktuel motivations- og vaneteori, så du bedre kan skabe en forståelsesramme for den situation, som vi alle befinder os i.

Derudover får du også nogle helt konkrete råd til, hvordan du bedre kan udvikle nogle sundere og mere effektive vaner i hverdagen, som kan sikre den mentale og fysiske trivsel.

Alle deltagere til foredraget får mulighed for at købe Imrans nye bog til 40% rabat.

Om foredragsholderen

Imran Rashid er uddannet speciallæge i almen medicin, serieiværksætter og bl.a. tidligere innovationschef i Danmarks største kæde af privathospitaler, Aleris-Hamlet. Han er også forfatter til bestsellerne ”SLUK”, ”Offline” samt bogen ”Sunde Vaner – skabt med vilje”. Han regnes for at være landets førende ekspert i digital sundhed, hvor han i sine mere end 500 foredrag har haft et særligt fokus på menneskets problematiske forhold til den digitale verden samt konsekvenserne for vores fysiske og mentale trivsel. Desuden er han også vært på den populære podcast ”Lægens ord”.

Læs mere om Imran Rashid her

Pris: 280 kr.

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Dato

Torsdag den 27. maj 2021 kl. 10:00 – 12:00

Sprog

Som udgangspunkt dansk. Kan dog også godt afholdes på engelsk.

Tilmelding

Senest onsdag den 26 maj 2021. Webinaret er åbent for ALLE, og man vil få tilsendt et link i sin indbakke ca. 24 timer før. Så hold øje med din mail og evt. spam-filter.

Sted

Online via ZOOM