LadiesFirst_LouiseMarie0947

Hvordan vi bliver bedre til inkluderende ledelse

De mest succesfulde arbejdspladser er opmærksomme på at sikre forskellighed blandt deres medarbejdere, for det er klogt både i forhold til arbejdsmiljø og bundlinje. Flere og flere virksomheder ønsker i dag at blive bedre til at rekruttere til diversitet, men ansættelsen er ikke det allervigtigste. Det vigtigste er derimod at skabe en intern kultur, hvor alle uanset fx køn, holdninger eller etnicitet føler sig værdsatte, velkomne og udnytter deres fulde potentiale.

Men hvad er så den primære årsag til, at mennesker føler sig hjemme og veltilpasse i organisationer? Den primære årsag er ledelse!

Inkluderende ledelse skaber øget performance på alle parametre. For føler vi os værdsatte og retfærdigt behandlet, er vi mere villige til at gøre en ekstra indsats, sige hvad vi tænker og tror, og samarbejde med de øvrige medlemmer af organisationen.

Om foredragsholderne

Louise Marie Genefke og Nikoline Nybo er partnere og direktører i Danmarks største netværk for kvinder, Ladies First Network, og rådgivningsvirksomheden, Inclusio, der støtter virksomheder i at øge diversiteten blandt medarbejdere og skabe inkluderende arbejdspladser. De arbejder hver dag med virksomheder, der ønsker at skabe bedre arbejdsmiljø, øget innovation og kreativitet og bidrage til realiseringen af FN’s Verdensmål 5.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Onsdag den 24. november 2021 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Alle foredrag afholdes som udgangspunkt på dansk, men vi har altid mulighed for at afholde på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 16. november 2021.

Sted

IBM, Olof Palmes Allé 44, 8200 Aarhus