Feedback – fra sur pligt til læringskultur

Med konsulent Morten Melby ved roret vil foredraget give dig viden og indsigt, som vil gøre dig i stand til at møde feedbacksituationer med fornyet mod. Gennem foredraget lærer du blandt andet, hvad det kræver for at opbygge en sund feedbackkultur, du vil lære mere om dine egne behov for feedback, og hvorfor efterspørgsel virker meget stærkere end årlige MUS-samtaler.

Dagens indhold består af:

 • Hvad er feedback
  Få et fælles sprog omkring feedback og en forståelse for de psykologiske behov der ligger bag feedback
 • Den sunde feedbackkultur
  En sund feedbackkultur byder på mere end feedbackmodeller og evalueringsskemaer. Vi kommer her rundt om de 5 søjler der er fundamentet i en sund feedbackkultur
 • Feedback af høj kvalitet
  Alle mennesker er forskellige og har forskellige præferencer for at modtage og give feedback. Dog er der nogle fælles træk for, hvad feedback af høj kvalitet indebærer.
 • Fra “push” til “pull”
  Hvorfor vi bør opsøge feedback fremfor at fokusere på at give det, hvad det gør ved kulturen, samt et værktøj til at opsøge feedback.

Du vil få:

 • Forståelse forat feedback både er anerkendelse, udvikling og evaluering. Alle ting som taler ind til forskellige menneskelige behov.
 • Viden omhvad en sund feedbackkultur bygger på, og indsigt i hvad, samt hvordan I kan arbejde videre med feedback i jeres organisation
 • Kendskab til hvad god feedback indebærer, og hvad du  kan gøre for at øge kvaliteten af din feedback
 • Et simpelt værktøj, der kan hjælpe dig med at gå ud og opsøge relevant feedback på en nem måde

Om foredragsholderen

Morten Melby har en baggrund som officer i Flyvevåbnet og elitesportsatlet og har derfor modtaget feedback på mange forskellige måder, og mærket hvordan han har rykket sig herigennem.

De sidste 4 år har Morten sammen med sine partnere i Feedwork støttet opbygningen af sunde feedbackkulturer i både offentlige og private virksomheder. Mortens seneste projekter tæller blandt andet virksomheder som L’Oreal, Grundfos, Novo Nordisk og Vejdirektoratet. I efteråret blev Morten selv far for første gang, og han mener at have lært en række nye lektier om feedback i den forbindelse.

Læs mere om deres arbejde på www.feedwork.dk

Støt en god sag

Udsatte og hjemløse er ekstra sårbare under corona-krisen. Flere har brug for hjælp og støtte i denne tid. De sociale væresteder og caféer er normalt rammen om fællesskab for nogle af byens mest sårbare mennesker, som plejer at mødes over et solidt måltid mad. For tiden er det ikke muligt at invitere gæster indenfor. KFUM’s Sociale Arbejde har derfor opsat et nødberedskab, hvor de udsatte kan afhente mad, medicin og andre fornødenheder samt få maden bragt ud i en svær tid. Derfor har vi besluttet os for at donere 50% af beløbet fra dette foredrag til KFUM’s Sociale Arbejde.

Pris: 150 kr.

(50% beløbet doneres til KFUM’s Sociale Arbejde)

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Ønsker du at give et yderligere bidrag til KFUM’s Sociale Arbejde, kan du sende et beløb via mobilepay til +45 5385 5351 med teksten: ‘KFUM’.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Onsdag den 27. maj kl. 10:00 – 11:30

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 25. maj 2020. Webinaret er for ALLE, og man vil få tilsendt et link til Zoom 24 timer før webinaret starter, så hold øje med din mail og dit spam-filter.

Sted

Online via Zoom.