Feedback – fra sur pligt til læringskultur

Med konsulent Morten Melby ved roret vil foredraget give dig viden og indsigt, som vil gøre dig i stand til at møde feedbacksituationer med fornyet mod. Gennem foredraget lærer du blandt andet, hvad det kræver for at opbygge en sund feedbackkultur, du vil lære mere om dine egne behov for feedback, og hvorfor efterspørgsel virker meget stærkere end årlige MUS-samtaler.

Dagens indhold består af:

 • Hvad er feedback
  Få et fælles sprog omkring feedback og en forståelse for de psykologiske behov der ligger bag feedback
 • Den sunde feedbackkultur
  En sund feedbackkultur byder på mere end feedbackmodeller og evalueringsskemaer. Vi kommer her rundt om de 5 søjler der er fundamentet i en sund feedbackkultur
 • Feedback af høj kvalitet
  Alle mennesker er forskellige og har forskellige præferencer for at modtage og give feedback. Dog er der nogle fælles træk for, hvad feedback af høj kvalitet indebærer.
 • Fra “push” til “pull”
  Hvorfor vi bør opsøge feedback fremfor at fokusere på at give det, hvad det gør ved kulturen, samt et værktøj til at opsøge feedback.

Du vil få:

 • Forståelse forat feedback både er anerkendelse, udvikling og evaluering. Alle ting som taler ind til forskellige menneskelige behov.
 • Viden omhvad en sund feedbackkultur bygger på, og indsigt i hvad, samt hvordan I kan arbejde videre med feedback i jeres organisation
 • Kendskab til hvad god feedback indebærer, og hvad du  kan gøre for at øge kvaliteten af din feedback
 • Et simpelt værktøj, der kan hjælpe dig med at gå ud og opsøge relevant feedback på en nem måde

Om foredragsholderen

Morten Melby har en baggrund som officer i Flyvevåbnet og elitesportsatlet og har derfor modtaget feedback på mange forskellige måder, og mærket hvordan han har rykket sig herigennem.

De sidste 4 år har Morten sammen med sine partnere i Feedwork støttet opbygningen af sunde feedbackkulturer i både offentlige og private virksomheder. Mortens seneste projekter tæller blandt andet virksomheder som L’Oreal, Grundfos, Novo Nordisk og Vejdirektoratet. I efteråret blev Morten selv far for første gang, og han mener at have lært en række nye lektier om feedback i den forbindelse.

Læs mere om deres arbejde på www.feedwork.dk

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Tirsdag den 26. oktober 2021 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Alle foredrag afholdes som udgangspunkt på dansk, men vi har altid mulighed for at afholde på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 18. oktober 2021

Sted

Abakion, Lyngbyvej 2, 2100 København