Til hjemmeside_foredragsbillede (9)

Skab balance på arbejdspladsen med psykologisk indsigt

Er du klar til at forstå de psykologiske mekanismer bag vores reaktionsmønstre og deres indflydelse på arbejdspladsen? Louise Leth, forfatter og psykoterapeut, præsenterer et tankevækkende og inspirerende foredrag baseret på hendes bog: “Derfor flipper du ud – og derfor skal du ikke skamme dig”. I dette workshop-baseret oplæg undersøger vi, hvorfor vi ofte mister besindelsen, får tankespind og udspiller konflikter, både privat og på arbejdet.

I en tid hvor arbejdsmarkedet er præget af uforudsigelighed og hurtige forandringer, er det afgørende at forstå de indre dramaer, der dræner os for energi og påvirker vores arbejdsliv. Louise Leth vil vise, hvordan vi kan identificere og transformere disse mønstre for at skabe en mere balanceret og produktiv arbejdsplads.

Louise har defineret tre reaktionsmønstre, der kan opstå, når vi bliver presset. Ved at forstå og arbejde med disse mønstre kan vi opnå større psykologisk trivsel, hvilket er afgørende for både personlig og professionel udvikling.

De 3 typiske reaktionsmønstre
1. Krigeren – der bekriger andre
2. Askepot – der vil forstås og som bøjer sig for relationen
3. Grubleren – der vender problemerne indad og skaber tankemylder

Med dette foredrag får du:

  • Indsigt i dine og andres reaktionsmønstre for bedre at kunne udvikle de kompetencer, der er nødvendige i fremtidens arbejdsmarked
  • En dybere forståelse af, hvordan du kan forbedre din psykologiske trivsel og skabe en mere attraktiv og balanceret arbejdsplads
  • Konkrete redskaber til at forstå og transformere din egen psyke
  • Værktøjerne til at reducere potentielle konflikter, der bidrager til både din og din arbejdsplads’ succes
  • En praktisk forståelse af, hvordan du kan anvende de lærte redskaber i dit eget arbejdsliv for at fremme trivsel og effektivitet

Om foredragsholderen

Louise Leth er uddannet analytisk terapeut med speciale i personlig udvikling. Louise har viet sit professionelle liv til at hjælpe mennesker med at forstå og transformere deres indre psykologiske mønstre. Hun arbejder også med par- og familieterapi og har en dybdegående forståelse af de dynamikker, der påvirker de menneskelige relationer.

Med over 15 års erfaring har Louise ledet og afviklet forskellige workshops med fokus på personlige udviklingsforløb. Hun er forfatter til bogen “Derfor flipper du ud – og derfor skal du ikke skamme dig“, hvor hun udforsker de dybereliggende årsager til, at vi ofte mister besindelsen og skaber konflikter, samt hvordan vi kan opnå større psykologisk balance.

Louise har netop lanceret et årsforløb med temaet “Bryd mønsteret. Stå kærligt og stærkt i dig selv”, hvor deltagerne mødes månedligt for at arbejde med personlig udvikling. Dette program er meget relevant for dem, der ønsker at forstå og forbedre deres psykologiske trivsel, og Louise trækker på indholdet fra dette årsprogram i sine foredrag for at give deltagerne konkrete redskaber og indsigt.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Foredraget er afholdt.

Live streaming: 80 kr.

Prisen giver adgang til live streaming af foredraget via Zoom og materiale fra oplægget.

Det bliver ikke optaget.

Du modtager et link dagen inden.

Foredraget er afholdt.
Nuttet baby-støj kan forekomme.
Dato

Onsdag den 19. juni 2024 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver holdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 11. juni 2024.

Sted

Poul Schmith/Kammeradvokaten, Kalvebod Brygge 32, 1560 København V