Til hjemmeside_foredragsbeskrivelse (2)

Sådan (af)koder du fremtidens kompetencer og den attraktive arbejdsplads

I dette foredrag deler Caroline Hart Sehested, CEO for FutureTalent.dk og tidligere People & Organisation Director hos Novo Nordisk, ud af implementerbare eksempler på, hvad succesfulde internationale virksomheder gør for at skabe den attraktive arbejdsplads og hvilke kompetencer, der bliver afgørende i fremtiden.

Vi befinder os på et glohedt arbejdsmarked, hvor en million danskere fra januar 2022 til januar 2023 (jobindsats.dk) har skiftet arbejdsspor, og den svære kamp om at tiltrække, udvikle og fastholde de bedste medarbejdere vægtes i dag endnu højere på mange arbejdspladser.

Uforudsigelige tider kalder på uforudsigelige svar.

Vi skal derfor nytænke, hvordan vi kompetencemæssigt forbliver relevante og dermed fremtidssikrer arbejdspladsen i en verden, der er under konstant forandring.

Vi hører ofte, at den bedste måde at forudsige fremtiden er ved at skabe den selv – men hvordan?

Det vil du få svar på til dette foredrag, når Caroline kommer ind på:

  • Hvilke afgørende arbejdstrends vi er nødt til at kende for at skabe den attraktive arbejdsplads
  • Hvordan fremtidens vigtigste kompetencer ser ud
  • Hvorfor ”right-skilling” er så svært
  • Hvordan vi forbereder vi os på og ikke mindst udvikler fremtidens kompetencer
  • Hvilke fem strategiske steps, der kan vække DIN lærings-nysgerrighed, så du kan blive pro til at ”Lære at Lære”, ”Lære at Aflære” og ”Lære at Genlære”

Om foredragsholderen

Caroline Hart Sehested er stifter og CEO i firmaet FutureTalent.dk, som rådgiver virksomheder om, hvordan man skaber den attraktive arbejdsplads med det gode arbejdsliv.

Med mere end 15 års ledererfaring indenfor shipping, energisektoren og pharma-industrien, er Caroline kendt som en pioner indenfor People agendaen og har drevet innovativ og bæredygtig forandring for mange virksomheder bl.a. i Novo Nordisk, hvor hun var Global People & Organisation Director.

Caroline er derudover aktiv foredragsholder, Board Member, facilitator for Executive netværk og du kender hende måske allerede fra hendes værtsrolle på TEDxCopenhagen Future of Work, hvor hun interviewer danske og internationale top erhvervsledere.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Dato

Onsdag den 19. juni 2024 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 11. juni 2024.

Sted

Poul Schmith/Kammeradvokaten, Kalvebod Brygge 32, 1560 København V