nyt

Kickstart din motivation og arbejdsglæde

I dette foredrag vil du få indsigt i, hvordan du får kickstartet din arbejdsmotivation, og hvordan du får den energi frem det kræver for at opnå forandringer og nå dine målsætninger.

Barselsperioden er et godt tidspunkt at reflektere over, hvordan du kan (for)blive motiveret i dit arbejdsliv, og hvad du skal gøre, hvis du mister arbejdsglæden og dit drive.

Din motivation for at opnå dine ønskede mål kan komme mange steder fra. Det kan være du bliver motiveret af den belønning, som du får, at arbejdsopgaverne er spændende, eller du gør en positiv forskel for samfundet eller for andre mennesker.

Under oplægget får du viden om de vigtige effekter motivation har på vores resultater og andre vigtige forhold så som sygefravær. Ligesom vi kommer til at drøfte, hvordan vi kan dyrke både vores egen motivation og andres motivation. Vi kan nemlig selv gøre en masse for at forblive motiverede.

Om foredragsholderen

Lotte Bøgh Andersen er leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse og professor i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Hun forsker bl.a. i, hvilken effekt ledelse og motivation har i offentlige organisationer.

I marts 2017 blev hun udpeget til at deltage i regeringens Ledelseskommission. Derudover har Lotte været leder af forskningsprojektet LEAP som er verdens største eksperimentelle forskningsprojekt om ledelse.

Lotte har selv to børn på hhv. 18 og 19 år. Hun er uddannet Cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har ligeledes en Ph.d. i statskundskab fra Aarhus Universitet.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Onsdag den 25. august 2021 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 17. august 2021

Sted

Krifa, Klokhøjen 4, 8200 Aarhus N.