Reframing: Løs de rigtige problemer

De fleste af os oplever hvor svært det kan være at løse et problem enten i privaten eller på arbejdspladsen. Det ender desværre ofte med, at ledere kæmper de forkerte strategiske kampe, og afdelingerne ender med at fokusere på opgaver med lav effekt; simpelthen fordi man fokuserer på at løse de forkerte problemer.

Nøglen til at løse denne ganske almindelige problemstilling kan man bl.a. finde i omfortolkning, eller måske mere præcist ‘reframing’. Det fænomen har forfatter Thomas Wedell-Wedellsborg undersøgt og skrevet en bog om. Thomas vil give os indsigt i sin nyeste bog ‘What’s Your Problem?’, som fokuserer på, hvordan reframing som koncept ganske simpelt kan anvendes både i privatlivet og på arbejdspladsen med målet om at løse ‘de rigtige’ problemer.

Thomas’ tilgang til problemløsning er anbefalet af Eric Schmidt (Google’s ex-CEO), Adam Grant (Give and Take), og Harvard’s Amy C. Edmondson (psychological safety).

Om foredragsholderen

Thomas Wedell-Wedellsborg er en Harvard Business Press-forfatter og en globalt anerkendt ekspert på reframing, innovation og problemløsning.

Thomas har arbejdet med ledere i hele verdenen, herunder Kina, Indien, Rusland, Singapore, Storbritannien, Frankrig og hans hjemland, Danmark. Hans forskning er omtalt i Harvard Business Review, The Sunday Times, The Telegraph, BBC Radio, Bloomberg Businessweek og Financial Times. Hans arbejde med innovation fik HR Magazine til at anerkende ham som en “Top 20 international tænker”.

Thomas har en MA i medievidenskab fra Københavns Universitet og en MBA fra IESE Business School.

Læs mere om Thomas Wedell-Wedellsborg

Støt en god sag

Det vil få enorme konsekvenser, hvis Corona-pandemien spreder sig til de tætpakkede flygtningelejre, der findes rundt omkring i verden. Dansk Flygtningehjælp arbejder på at finde løsninger for forebyggelsen af smitten for mennesker på flugt i verdens 40 mest udsatte lande. Det er en vigtig sag, og en sag vi gerne vil støtte. Derfor donerer vi 50% af beløbet fra dette foredrag til Dansk Flygtningehjælp.

Pris: 150 kr.

(50% af beløbet doneres til Dansk Flygtningehjælp)

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Ønsker du at give et yderligere bidrag til Dansk Flygtninghjælp, kan du sende et beløb via mobilepay til +45 5385 5351 med teksten: ‘Dansk Flygtningehjælp’.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Onsdag den 20. maj kl. 19:30 – 21:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 18. maj 2020. Webinaret er åbent for ALLE, og man vil få tilsendt et link til Zoom 24 timer før webinaret starter, så hold øje med din mail og dit spam-filter.

Sted

Online via Zoom.