Stefan Lenskjold Grønbek1

Hvorfor agilitet er vigtigt

Ordet ”Agile” er et af de mest udskældte og på samme tid et af de vigtigste begreber at kende i dansk erhvervsliv i dag. Det er lidt et paradoks, som vi vil kigge nærmere på til dette foredrag med Agil Coach Stefan Lenskjold Grønbek

Hvad er ”Agile” egentligt? For der er utrolig mange misforståelser omkring begrebet. I en undersøgelse blandt 4.000 Djøf-medlemmer i 2022, kom ”Agil” ind på en 3. plads over de mest forfærdelige vendinger vi bruger på arbejdspladsen (blot overgået af ”Rejse” og ”Jeg hører, hvad du siger”.)

I sin kerne er begrebet ladet med gode intentioner, sunde værdier og fornuftige principper. Det sætter mennesket i centrum over processer og systemer, giver plads til læring og udvikling og styrker medarbejdernes ansvar og mandat. Alt sammen noget vi burde hylde. Så hvorfor bliver begrebet alligevel så udskældt?

Til foredraget vil vi ikke blot tale om det fornuftige ved ”Agile” – vi vil vise dig det. Det bliver både inddragende og underholdende, og du får indsigt i:

  • Hvad “agile” er en reaktion på, og hvorfor det er vigtigere at forstå end noget andet i resten af 2020’erne
  • Hvad “agile” virkelig er, og hvorfor de gode intentioner er blevet til det rene mareridt
  • Hvad “agile” egentlig betyder for ledere og medarbejdere i moderne organisationer i dag

Kom med, og udforsk det agile univers. Er “Agile” blot bullshit-bingo der fortjener sin 3.-plads, eller har det en berettigelse?

Om foredragsholderen

Stefan Lenskjold Grønbek er konsulent i rådgivningsvirksomheden Lenskjold Consulting hvor han hjælper udviklingsteams og deres ledere igennem forandringer til en mere dynamisk og værdiskabende hverdag.

Stefan er derudover vært på Den Agile Podcast, hvor han sammen med sine medværter og gæster, diskuterer hvordan virksomheder og ledere kan skabe de optimale rammer for at få glade kunder og glade medarbejdere.

Fysisk foredrag: 280 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Foredraget er afholdt. 

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt. 

Dato

Tirsdag den 31. januar 2023 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 23. januar 2023.

Sted

Lundgrens, Tuborg Blvd. 12, 2900 Hellerup