Derfor skaber mangfoldig ledelse bedre resultater

Mangfoldighed og inklusion. Hvad betyder det egentlig i en arbejdsmæssig ramme, og hvordan arbejder man med det i praksis?

Det kræver en fokuseret indsats og stiller store krav – især til ledere. I dette foredrag giver Anja Monrad konkrete råd og gode eksempler på, hvordan man kan implementere mangfoldighed og inklusion på ens arbejdsplads.

Du får indsigt i:

  • Hvordan I bliver bedre til at arbejde med mangfoldig ledelse
  • Hvordan mangfoldighed bidrager til en bedre forretning
  • Hvordan man kan måle på mangfoldighed i organisationen
  • Hvorfor debatten om mangfoldighed er vigtig for samfundet

Anja deler ud af sine bedste ledelsesråd og tager dig med i sin egen unikke rejse i at blive en af de højst placerede danskere i den globale IT-branche.

Om foredragsholderen

Anja Monrad er øverste chef for Dell i Central- og Østeuropa, og hun bruger sin platform. Hun stiller løbende op til interview og konferencer om vejen til flere kvinder i IT-verdenen. Senest har hun sagt ja til at stille op som mentor for kvinder i branchen, ligesom hun i Dell har været med til at starte en styregruppe, der arbejder for større mangfoldighed i virksomhedens danske afdeling.

Anja har været hos Dell i mere end 20 år. Hun er en af meget få kvindelige topledere i en mandetung IT-branche. Hun spiller en aktiv rolle for at skabe en kultur, der inkluderende over for minoriteter og er meget optaget af mangfoldighed i branchen. Hun er født i Polen og uddannet cand.merc. fra CBS i 1989.

Støt en god sag

Siden 1979 har Danner krisecenter givet beskyttelse og rådgivning til over 6000 kvinder og deres børn, som udsættes for vold i hjemmet. I dag bor omkring 60 kvinder og deres børn på Danners krisecenter. Men ifm. COVID-19 har Danner oplevet en fordobling i antallet af henvendelser om krisecenterplads, som har medført manglende kapacitet til at hjælpe. Derfor har vi besluttet os for at donere 50% af beløbet til Danner, så de kan fortsætte med at yde den hjælp, rådgivning og omsorg for den enkelte kvinde og hendes børn og styrke familiens muligheder for at komme videre efter at have levet i et voldeligt forhold.

Pris: 150 kr.

(50% af beløbet doneres til Danners krisecenter)

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Ønsker du at give et yderligere bidrag til Danner, kan du sende et beløb via mobilepay til +45 5385 5351 med teksten: ‘Danner’.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Onsdag den 5. maj kl. 10:00 – 11:30

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 3. maj 2020. Webinaret er for ALLE, og man vil få tilsendt et link til Zoom 24 timer før webinaret starter, så hold øje med din mail og dit spam-filter.

Sted

Online via Zoom.