Til hjemmeside_foredragsbillede

Tid er noget, du skaber

Virksomheder og organisationer arbejder ofte strategisk med faglige mål, medarbejdertilfredshed osv. Men i mange organisationer er vores opgaveprioritering, tidsforbrug på møder og generelle tidsstyring ikke rigtig noget, vi tillægger stor strategisk værdi, ligesom vi ofte ikke arbejder aktivt med at reducere unødigt tidsforbrug.

Og så er det, at vi nemt kan opleve, at tiden løber fra os.

Tidsforbruget i vores organisationer og arbejdsliv bliver et uundgåeligt emne fremover. Progressive virksomheder begynder f.eks. at re-tænke bonusordningerne, så der gives mere fritid, en ekstra uges ferie m.m. i bonus. For tid er ikke noget, vi får – det er noget, vi skaber. Vi kan nemlig lære meget af de tidsstyrings-teknikker, som organisationer, der er virkelig dygtige til at arbejde strategisk med tidsstyring, gør brug af.

Til foredraget vil du:

  • Lære mere om frigivelse af tid, strategisk tidsstyring og tid til fordybelse
  • Få værktøjer til at skabe mere tid – for dig og for dine kolleger
  • Få indblik i hvordan værktøjerne kan modvirke arbejdsrelateret stress, styrke effektiviteten og forbedre resultater i arbejdslivet

Om foredragsholderen

Signe Skall Toke er partner, medejer og seniorkonsulent i Re-LAB. Hun er især optaget af, hvordan vi skaber mere tid i vores arbejdsliv, så der bliver plads til både familie- og arbejde.

Signe har i Re-LAB regi udarbejdet konkrete og handlingsorienterede faciliteringsredskaber til at frigive tid. Noget, som hun selv har brugt en del tid på i hendes arbejdsliv – især som småbørnsmor til to dejlige drenge samtidig med en karriere i staten, fagbevægelsen og nu som konsulent.

Derudover er Signe bestyrelsesmedlem i Dansk Implementeringsnetværk og skriver debatindlæg om nye organiseringsformer, frigivelse af tid og fremtidens arbejdsliv hos bl.a. A4 arbejdsmiljø og Impact Insider.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Dato

Torsdag den 23. januar 2025 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 15. januar 2025.

Sted

PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup