Caroline Ahlefelt

Den hele leder

Fremtidens leder skal besidde en række kompetencer, som man ikke lærer i skolen. Men hvad skaber både effektiv og god ledelse? Og hvornår lærer vi, at ledelse ikke kun handler om dit arbejde, men at dine evner som leder afspejler hvem du er som menneske i alle livets aspekter?  Lederen skal være forstående, tålmodig, motiverende, præget af lyst og vilje. Ikke ulig forventningerne til dig i alle andre aspekter af dit sociale liv.

Caroline Søeborg Ahlefeldt har prøvet det hele selv – som ung ambitiøs leder og iværksætter, som direktør i en international virksomhed med 2000 ansatte og som bestyrelsesmedlem i nogle af landets største virksomheder som COOP og LEGO.  Samtidig har hun af flere omgange døjet med stress og lært, at du ikke kun er nødt til at tage din måde at udøve ledelse på arbejdspladsen alvorligt – man må også tage ledelsen af dit eget liv alvorligt.

Caroline blander i dette foredrag om ledelse det bedste fra både egne erfaringer gennem sit liv og interviews med nogle af landets største ledere. Det inspirerende foredrag, fyldt med både underholdende og historier, og konkrete brugbare redskaber til nutidens og fremtidens ledere.

Om foredragsholderen

Caroline Søeborg Ahlefeldt er en uhyre populær foredragsholder, der i sine foredrag leverer skarpe pointer med entusiasme og humor kombineret med sine imponerende erfaringer som iværksætter. Caroline får altid topkarakterer uanset om målgruppen er topledere eller medarbejdere, og er derudover en erfaren ordstyrer og konferencier.

Sideløbende med sine mange projekter har Caroline siddet som bestyrelsesmedlem i store betydningsfulde virksomheder som COOP, LEGO, Vækstfonden, 3XN, Grønnegårdsteateret og Dyrberg/Kern. Desuden har hun en bachelor i informations- og medievidenskab og en MBA fra CBS.  Derudover har Caroline en succesfuld karriere som serie-iværksætter med designvirksomheden OeO, Forlaget Pretty Ink, modevirksomheden NOIR og IT-virksomheden Resultmaker.

Udover at være en dygtig foredragsholder er Caroline også en populær og erfaren ordstyrer. Oplev en skarp og professionel moderator og konferencier, der kan holde styr på deltagerne til dine arrangementer. Organisationer og virksomheder såsom Dansk Industri og RealDania har blandt andet haft glæde af Caroline som ordstyrer.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Torsdag den 18. maj 2017 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 1. maj 2017.

Sted

Coloplast, Holtedam 1, 3050 Humlebæk