Til hjemmeside_foredragsbillede (13)

Vær modig og styrk samarbejdet på arbejdspladsen

Uden vores samarbejdsevne var vi mennesker som art aldrig nået til der, hvor vi er i dag.

Og vi er i fortsat udvikling. Forandringshastigheden stiger voldsomt, udfordringer bliver stadig mere komplekse, og en individualiseret præstationskultur brager derudaf med speederen helt i bund.

Udviklingen er bestemt positiv på mange områder, men en bagside af medaljen er også, at vi langsomt er gledet længere fra hinanden og blevet bange for at åbne os op. Så vi skubber hinanden væk, når vi bliver usikre, sårbare, og når tvivlen rammer os, selvom det faktisk er her, at vi har mest brug for at komme endnu tættere på hinanden.

Emilie Hyldgaard står klar med et inspirerende og interaktivt foredrag, hvor vi sammen udforsker konceptet om det modige arbejdsfællesskab – et fællesskab hvor medlemmerne er modige nok til at være hele mennesker med alt, hvad dette indebærer af tanker, følelser, tvivl og sårbarheder. Vi dykker ned i forståelsen af, hvorfor vi som mennesker har behov for vores flok, hvordan og hvorfor vi som team kan opnå så meget mere sammen end hver for sig, samt hvordan sårbarhed og mod spiller en så afgørende rolle i det stærke arbejdsfællesskab.

Vores arbejdsplads skal være et sted, hvor der er plads til at lære og udvikle os som mennesker, og det gør vi bedst i et modigt, trygt og stærkt fællesskab. Så hvordan kan vi sammen bygge sådan et fællesskab på arbejdspladsen?

Vi har alle en del af ansvar – ledere eller ej –, så kom med og hør, hvordan du kan gøre dit for at påvirke dit team og din arbejdsplads i retningen af individuel, kollektiv og organisatorisk trivsel og udvikling.

Under dette foredrag vil du:

  • Få indsigt i, hvordan man skaber et trygt og risikovilligt fællesskab – og bidrage til psykologisk tryghed på arbejdspladsen
  • Blive opmærksom på egne psykologiske bremser, og hvordan man arbejder med dem
  • Lære konkrete øvelser til at fremme ærlig og sårbar kommunikation

Om foredragsholderen

Emilie Hyldgaard er erhvervspsykolog og arbejder i det erhvervspsykologiske konsulenthus IMPAQ. Hendes primære fokus i hendes arbejde med både ledere og teams er at udvikle deres mod til at tage fat i og arbejde med alt det svære (herunder særligt det emotionelle og sårbare).

Emilie har stor erfaring inden for feltet og coacher og vejleder til dagligt ledere og teams til at håndtere deres styrker, udfordringer og usikkerheder på en måde, der er med til at styrke trivsel og udvikling for den enkelte såvel som for teamet og for organisationen som helhed.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Live streaming: 80 kr.

(OBS! Nuttet baby-støj kan forekomme)

Prisen giver adgang til live streaming af foredraget via Zoom og materiale fra oplægget.

Det bliver ikke optaget.

Du modtager et link dagen inden.

Dato

Onsdag den 22. oktober 2025 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 14. september 2025.

Sted

Vi vender lige straks tilbage med stedet for dagen og lover, at det bliver børnevenligt.