Thomas Simsby

Den strategiske side af design

Design er så meget mere end æstetiske valg. Det er overvejelser om positionering, principper og strategi. Hvordan arbejder man strategisk med design? Og hvilke metoder ligger der bag? Og hvorfor er de store konsulenthuse begyndt at opkøbe designvirksomheder?

Det og meget mere vil den kreative chef, Thomas Simsby, forklare og tage dig med på en rejse ind i en designers hoved. Du får en gennemgang af Design Thinking modellens forskellige faser, og hvordan du med fordel kan bruge det på dit arbejde, studie eller noget helt tredje, uden at det bliver tungt og tørt.

’Alle kan lære at tænke som en designer’

Om foredragsholderen

Thomas Simsby er daglig leder af adfærdsbureauet Operate og en særdeles erfaren Art Director. Thomas har i løbet af sine mange år som udøvende Art Director skabt visuelle identiteter og kampagner for kunder indenfor alle sektorer og på tværs af platforme.

Han er uddannet fra Højer Designseminarium i 2003. Han har tidligere været ansat på reklamebureauerne La Familia og Reklamebureauet Os. Thomas har arbejdet med udvikling af kampagner, tv-spots, hjemmesider, identiteter og grafisk materiale for blandt andet Sundhedsstyrelsen, Århus kommune, Danske Sundhedsorganisationers A-kasse og Folkekirkens Nødhjælp.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Onsdag den 18. november kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 10. november 2020.

Sted

Bella Center, Center Boulevard 5, 2300 København