FAQ

Her på siden har vi samlet en række svar på ofte stillede spørgsmål.

Må jeg deltage i jeres arrangementer, selvom om jeg ikke er på barsel?

Ja, det må du i hvert fald! Alle er i princippet velkomne hos os – præmissen er bare, at der er babyer til stede med alt, hvad det indebærer af god stemning og højt lydniveau.

Må jeg deltage uden baby?

Ja, for filan! Det er en kærkommen lejlighed til dig som mor eller far bare at læne dig tilbage og suge til dig af viden og input, uden at skulle orientere sig om den lille. Og ikke mindst nyde kaffen, mens den stadig er varm!

Må jeg deltage, selvom jeg ikke har født endnu?

Dit medlemskab gælder fra du starter på graviditetsorlov og gennem hele din barsel, så absolut! Du er meget velkommen med baby i maven.

Jeg har tilmeldt mig et foredrag, men kan ikke deltage alligevel, hvad gør jeg?

Så melder du afbud ved at sende en mail til os på as@inspiredbeyondbabies.dk – så kan vi nemlig give pladsen til en anden.

Jeg har tilmeldt mig et foredrag, men har ikke mulighed for at deltage alligevel, er der andre muligheder for at se det?

Når det er muligt, så livestreamer vi foredragene i vores lukkede facebookgruppe. Er du ikke medlem af gruppen, kan du blive det her.

Bliver foredragene afholdt på engelsk?

Ja, vi afholder også foredrag på engelsk. Er der engelsktalende deltagere, sørger vi for, at oplægget afholdes på engelsk. Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvilket sprog du foretrækker, så ved vi det på forhånd.

Hvorfor er der så stor prisforskel på et privat og et arbejdsgiverbetalt medlemskab?

I det arbejdsgiverbetalte medlemskab er der en lang række ekstra ting inkluderet, som ikke indgår i et privatmedlemskab, hvorfor prisen også er højere.

Hvad får jeg i mit medlemskab?

Hvordan får jeg min leder til at give med et medlemskab i IBB?

Vi har samlet de vigtigste argumenter og information om IBB, pris, og hvad både du og din leder får ud af at investere i din fortsatte udvikling under barsel her.

Du kan med fordel tage det med til din 1-1 eller MUS samtale inden du går fra.

Hvordan kan den virksomhed, jeg arbejder i, blive partner?

Tag fat i HR afdelingen på din arbejdsplads og tal med dem om mulighederne. Vi har samlet den vigtigste information til dig her, som du kan sende videre til dem.

Du er også meget velkommen til at kontakte os forinden til en snak om, hvordan I kommer i gang.

Hvor har IBB arrangementer henne?

Vi tager på virksomhedsbesøg i hele Jylland, dog primært Aarhus og omegn, og så i Storkøbenhavn.