Foredrag

Porteføljen af foredrag

I Inspired Beyond Babies mødes vi en gang om måneden til et lærerigt foredrag med diverse fageksperter, inspirerende personligheder og erhvervslivets top. Emnerne spænder vidt, men fælles for dem alle er, at du som deltager bliver beriget og får konkrete metoder og værktøjer med dig hjem, som du kan fordybe dig i, når baby sover.

Læs mere om de spændende foredrag, vi har på programmet, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Læs også om vores tidligere foredrag her.

De eneste betingelser for at deltage er, at du er på barsel og tager din lille med på armen.

Mindfullness - kunsten at være

At kombinere karrieren med familielivet kan til tider være krævende, men med mindfulness er det muligt at skabe mere robusthed, klarhed og åbenhed. Foredraget giver dig et grundlæggende kendskab til filosofien og teorien omkring mindfulness, og giver dig konkrete værktøjer og øvelser, som du kan anvende i en til tider hektisk hverdag.

Dato: 19. april 2018

Læs mere

Storytelling

De populære radioværter kendt fra bl.a. 'Pressen på P3' og senest 'Tue og Tony på P3' har i et nyt, topmotiverende foredrag sat sig for at fortælle den gode historie videre til dem, der mangler det sidste skub til at dreje i en ny retning, tænke anderledes og tage chancer. Oplev et underholdende og lærerigt foredrag om kreativitet, storytelling og arbejdsglæde, krydret med råd fra nogle af de bedste i radiobranchen! 

Dato: 17. maj 2018

Læs mere

Kommunikation behøver ikke at være svært

At kommunikere burde være ligetil. Men når man forsøger at balancere arbejde, familie, fritid og parforholdet i en travl hverdag, kan det nogle gange være udfordrende at kommunikere, så man forstår hinanden. Men kommunikation behøver ikke være så svært. Samantha Claire giver dig nemlig værktøjer til at lytte til de signaler du selv og din partner sender og til hvordan man lærer at håndtere de følelser, der kommer i kølvandet af at være blevet forældre.

Dato: 6. juni 2018

Læs mere

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773