Branding uden bullshit

Branding uden bullshit

Hvordan bygger man et brand, der skaber reel forandring? Branding der flytter forretningen — og rykker ved medarbejdere og modtagere?

Branding er et buzzword og en af de bredeste termer i ‘business’. Samtidig er det også en faktor, der kan være afgørende for succes — både internt og eksternt i virksomheden. Handler det om gode idéer? Ja. Om en god kampagne? Ofte. Et logo? Jo, helt sikkert… men også så meget mere.

Det stærke brand starter med en indgående forståelse af den værdi, som kun I leverer. Det starter med forståelse af mennesker – og et konstant øje på markedet. Det vigtige er ikke at kende forskellen på mission og vision… eller at have læst de nyeste artikler om strategi. Det giver oftest mere blot at spørge sig selv: “Why should anyone care?”

I dette foredrag vil Rasmus Thomsen give sine bud på, hvordan du kan hjælpe din virksomhed med at få styr på brandstrategien — og branddesignet. Du får tips, tricks, konkrete tilgange til brandingarbejdet og eksempler fra ind- og udland.

Rasmus kommer bl.a. ind på:

  • Hvad er effektiv brandstrategi?
  • Hvordan skaber du en reel position i markedet?
  • Hvordan finder du ind til de gode idéer?

Bliv inspireret og kom i gang med at styrke din virksomheds brandposition – helt uden bullshit (næsten).

Om foredragsholderen

Rasmus Thomsen arbejder freelance med brandstrategi og forretningsudvikling i ind- og udland. Han samarbejder til daglig med en lang række kreative bureauer og har rådgivet kunder som Carlsberg, Lufthansa, IKEA, Chelsea FC og flere spændende tech-startups.

Han er med egne ord: “konstant nysgerrig, stor fan af kortere møder og stålsat på at bringe kreativitet og nye måder at arbejde på hele vejen ind i kernen af virksomheden”.

I kan godt glæde jer!

Fysisk foredrag: 280 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt

Dato

Tirsdag den 20. december 2022 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Bliver som udgangspunkt afholdt på dansk, men kan også holdes på engelsk

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 12. december 2022.

Sted

Vi arbejder på sagen, og lover, det bliver baby-venligt.