Til hjemmeside_foredragsbillede (2)

Sæt dit talent i spil og skab motivation, effektivitet og arbejdslyst

Få svaret på hvorfor de fleste mennesker tænker: ”Hvorfor gør de andre ikke bare som mig – det kan da ikke være så svært”, og hvordan vores forskellige logik, både kan være det der tager vores energi i vores samarbejde, men også er det der giver os nye muligheder.

I dette underholdende og interaktive oplæg hvor alle bliver inddraget, sættes der fokus på det skjulte talentpotentiale i teams.  Med denne vinkel bliver det tydeligt, hvordan motivation, effektivitet og opgaveløsning kan højnes på en måde, som med det samme vil skabe værdi for teamet.

Ofte er det ikke klart for os, hvilket talentpotentiale vores team egentlig besidder, da mange mennesker ikke kender deres talent i dybden og derfor ikke er i stand til at kommunikere deres reelle behov og bygge bro til hinandens talenter. Mangler vi denne essentielle viden i hverdagen, er der et stort talentpotentiale, vi går glip af, og der kan opstå konflikter og teams, der ikke arbejder optimalt sammen.

At sætte talenter i spil handler om, at vi i vores teams bliver i stand til at forstå dybden af alle menneskers talentpotentiale, hvordan vores skjulte talenter udspiller sig – og hvor vi lærer at bygge bro til hinandens talenter.

I vil blive ført gennem en rejse hvor dagligdagens klassiske problemstillinger bliver belyst, og hvordan man med simple indsigter og refleksioner, kan forandre hverdagens processer til at være mere i flow.

Foredraget vil med garanti efterlade et tankevækkende indtryk og give et løft i rummeligheden og arbejdsglæden, foruden:

  • Indblik i dine og andres unikke talenter
  • Positive sider og udfordringer ved talenter
  • Dialog om udfordringer – ud fra en ny fælles forståelsesramme
  • Inkluderende øvelser og cases undervejs

Om foredragsholderen

Iris Isabella Engelund er CEO & founder af PLAY YOUR TALENT og desuden professionel keynote speaker, erhvervscoach, talentudvikler og podcastvært.

Hun underviser i strategisk talentudvikling og change-management og har 20 års erfaring i at skabe succes i både private og offentlige organisationer.

De seneste år har Iris inspireret mere end 40.000 mennesker med sit foredrag ’Sæt dit talent i spil’.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Dato

Torsdag den 20. marts 2025 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver som udgangspunkt afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 12. marts 2025.

Sted

Vi vender lige straks tilbage med stedet for dagen og lover, at det bliver børnevenligt.