Maj Djurhuus

Skab værdi med dit netværk

Hvad kan et netværk? Hvorfor er networking vigtig? Bruger du dit netværk målrettet? Vi bruger alle networking i forskellige sammenhænge, der bidrager på forskellig vis. F.eks. på dit arbejde, i sportsklubben, festudvalget på børnenes skole, bestyrelsen eller andet. Arbejder du professionelt med dit netværk, opstår spændende inspiration og din vej til nye karrieremuligheder forkortes.

Kom og lad dig inspirere af Maj Djurhuus, som selv er en seriøs netværker, og som har stærk erfaring i at lære andre at netværke. Hør om netværksrejsens 4 steps og få konkrete metoder med hjem. 

Foredraget henvender sig til dig, der ønsker at åbne nye døre og bruge dit netværk professionelt. Om du er leder, medarbejder, på barsel eller opsagt og jobsøgende, vil du kunne få glæde af at bruge dit netværk optimalt.

Dit udbytte i løbet af dagen vil være:

  • Større viden om networking og dets betydning
  • Inspiration til kortlægning af dit netværk
  • Metoder til hvordan du bruger og bidrager til dit netværk
  • Styrket indblik i hvordan du bedst præsenterer dig selv
  • Opbygning og agenda til netværksmødet
  • Hvordan du vedligeholder dit netværk
  • Fornyet indstilling til networking og konkrete værktøjer

Om foredragsholderen

Maj Djurhuus hjælper og udvikler virksomheder og medarbejdere gennem forandringer, der udspringer i opsigelser, omplaceringer, stress og trivsel. Foredrag og workshop er en naturlig del af pakken, og Majs formidlerstil er personlig, autentisk og engageret – krydret med humor. Missionen er, at deltagerene skal blive mere oplyste og gå hjem med en oplevelse af nærvær, viden og konkrete værktøjer.

Pris: 280 kr.

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Tirsdag den 29. september kl. 10:00 – 12:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding

Senest mandag den 28. september 2020. Webinaret er åbent for ALLE - uanset om man er på barsel eller ej.

Sted

Online via ZOOM. Man vil få tilsendt et link til Zoom 24 timer før det starter, så hold øje med din mail og dit spam-filter.