Jakob Moll holder foredrag om samspillet mellem kultur og medier

Samspillet mellem medier og kultur

Det vrimler med medier alle vegne; aviser, podcasts, streamingtjenester, statusopdateringer, bøger og online fora.

Derfor har det aldrig været vigtigere at kunne analysere, forstå og navigere i, hvordan de forskellige typer af medier fungerer, bruges og er med til at forme det samfund, vi lever i.

Udfordringen for mange virksomheder er at kunne trænge igennem medielarmen med et budskab, der rammer de rigtige målgrupper på den rigtige måde.

Tidligere direktør i Zetland og journalist Jakob Moll klæder dig på til at forstå nutidens medielandskab og hvordan medierne fungerer i samspil med hinanden og samfundet, og hvordan man finder en balance mellem fordybelse og information overload.

Til foredraget lærer du, hvordan du fortæller historier i forskellige medier og at forstå, hvordan de forskellige typer af medier fungerer, bruges og er med til at forme det samfund, vi lever i, og hvordan du forholder dig kritisk til alle de mange informationer, der i dag er tilgængelige.

Om foredragsholderen

Jakob Moll er tidligere direktør og medstifter af medievirksomheden Zetland. Han har en solid faglig baggrund som undersøgende journalist og portrætskribent på blandet andet Jyllands-Posten og Nordjyske.

Jakob Moll har undervist i storytelling, idéarbejde og coaching. Inden han var med til at stifte Zetland, arbejdede han i en årrække som politisk journalist og forlagsredaktør på Lindhardt og Ringhof. Han har skrevet bestselleren ”Din næste karriere” sammen med headhunteren Stephen Bruyant-Langer.

Derudover har han undervist i journalistisk sprog på Syddansk Universitet og i narrative fortællinger og redaktionel coaching som kursusleder og oplægsholder.

Jakob har en stor viden og et bredt faglig netværk i feltet mellem erhvervsliv, politik og civilsamfund.

Foto: Kasper Løftgaard

Pris: 280 kr.

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Torsdag den 15. april 2021 kl. 10:00 – 12:00

Sprog

Som udgangspunkt dansk. Kan dog også godt afholdes på engelsk.

Tilmelding

Senest tirsdag den 13. april 2021. Webinaret er åbent for ALLE, og man vil få tilsendt et link i sin indbakke ca. 24 timer før. Så hold øje med din mail og evt. spam-filter.

Sted

Online via ZOOM