Til hjemmeside_foredragsbillede 2

Hjernens skjulte potentiale: Opnå bedre mental sundhed

Mental sundhed er afgørende i mange virksomheder, og Jørgen Svenstrup viser i “Nøglen til din hjerne” enkle metoder til at forbedre den mentale sundhed i en travl hverdag. Tankens kraft er en enorm og ofte undervurderet ressource, men med få og simple ændringer kan du skabe positive forandringer i både arbejdsliv og privatliv.

Mange fokuserer på fysisk træning, men hvor meget tid bruger du på mental træning? Jørgen introducerer trivsels-regnskabet, der hjælper med at forstå de faktorer, der påvirker den mentale tilstand, og hvordan man kan skabe positiv forandring. Foredraget giver konkrete værktøjer, udfordrer og inspirerer til at anvende enkle teknikker for øget mental sundhed og tilfredshed.

Undervejs vil du lære om Mentaltræning; en forskningsbaseret træningsform, der ændrer hjernens neurale struktur. Mentaltræning hjælper med at udnytte hjernens potentiale til bedre præstationer og øget bevidsthed om tankerne. Træningsformen er oprindeligt udviklet til elitesporten, men bruges i dag af mange andre til at reducere stress og håndtere pres i hverdagen.

Deltag i foredraget og få:

  • Konkrete værktøjer til at øge den mental sundhed
  • Øvelser, der øger motivationen til at anvende nye teknikker i både arbejds- og privatlivet
  • Indsigt i Mentaltræning; en forskningsbaseret metode, der forbedrer hjernens funktion og reducerer stress

Om foredragsholderen

Jørgen Svenstrup er en underholdende og udfordrende internationalt anerkendt foredragsholder.

Han har skrevet 11 bøger om hjernen og dens potentiale, mentaltræning og coaching, og holder foredrag om samme emner i hele verden. Han har de sidste 3 år haft en ugentlig podcast ”Nøglen til din hjerne”, hvor projektet er at kortlægge hjernens indflydelse på vores adfærd.

Siden 2005 har han uddannet og certificeret over tusinde mentaltrænere og coaches i ni lande, og er dermed en af Europas mest erfarne coach- og mentaltrænere. Jørgen, der har en Master i Psykologi, forsker løbende i Mentaltræningens effekt på vores mentale sundhed. Han har fået publiceret et større studie i Psyke & Logos i 2018, og er i øjeblikket i gang med et samarbejde om et større Post Doc studie i primærsektoren.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Live streaming: 80 kr.

(OBS! Nuttet baby-støj kan forekomme)

Prisen giver adgang til live streaming af foredraget via Zoom og materiale fra oplægget.

Det bliver ikke optaget.

Du modtager et link dagen inden.

Dato

Tirsdag den 26. august 2025 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 18. august 2025.

Sted

Vi vender lige straks tilbage med stedet for dagen og lover, at det bliver børnevenligt.