Anne Pernille Fischer

Sådan får du mere fra hånden – uden at arbejde mere

Vi kan alle have travlt, travlt, travlt og drømmer sikkert om, at der var en bedre balance mellem det, vi skal levere og nå på arbejde og den tid, vi har til rådighed. For livet er jo andet og mere end bare arbejde!

Men hvordan får vi mere fra hånden – uden at arbejde mere? Hvordan bliver man mere effektiv – og måske mere tilfreds – i arbejdslivet? Og hvordan slipper man for den stressende følelse af altid at være 5 skridt bagud med to do-listerne og ikke kunne holde helt fri med god samvittighed?

Vi har inviteret Business Mentor og Mindsetcoach Anne Pernille Fischer til at dele ud af hendes personlige erfaring og inspirere os til, hvordan vi når mere af det, vi gerne vil.

Efter at hun blev langtidssygemeldt med stress i 2012, besluttede hun sig for at finde en måde, der kunne hjælpe hende med at blive bedre til at nå de vigtigste ting ud af alt det, der kalder på hendes opmærksomhed hver dag.

Anne Pernille har ikke altid været god til at planlægge, men hun har skabt en metode til at prioritere og strukturere sit arbejde, sådan at hun når mere af det vigtige i hverdagen – uden at skulle arbejde flere timer. Det er det, hun i dag hjælper mange af sine kunder med.

Hun vil give os sit bud på, hvordan vi kan slippe af med følelsen af konstant at være bagud, og hvordan vi leder os selv til at blive mere effektive, så vi får mere tid og overskud på jobbet og til alt de andre gode og vigtige elementer i livet.

Det får du med fra oplægget:

  • en god håndfuld genveje til at nå mere uden at arbejde mere
  • de 4 årsager til at planlægning ofte ikke virker
  • hvorfor to do-lister uden en gennemarbejdet plan ofte ikke hjælper os
  • indblik i elastik-tid, skyggesider og tidsoptimisme
  • en fælles samtale omkring det gode og realistiske arbejdsliv

Om foredragsholderen

Anne Pernille Fischer er selvstændig business mentor og mindsetcoach. I mere end 10 år har hun været den foretrukne sparringspartner for hundredvis af selvstændige, der har ønsket hjælp til at skabe både en bedre virksomhed og et bedre arbejdsliv med overskud, frihed og work-life balance. For det skal også være sjovt at gå på arbejde.

Og netop den vision fik hende også til at udvikle onlinekurset “Skab et arbejdsliv, du vil elske at stå op til” sammen med Ladies First. Det er målrettet ansatte, der savner hjælp til at finde ud af, hvad der skal til for at skabe et arbejdsliv, de trives i.

Anne Pernille har en erhvervsbaggrund som direktionsassistent, markedsanalytiker og forretningsudvikler, en kandidatgrad i International Business fra CBS og er desuden uddannet kognitiv coach.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt

Dato

Onsdag den 23. august kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 15. august 2023.

Sted

Visma, Søren Frichs Vej 44d, 8230 Aarhus