Louise Brinking i blomstret bluse op af væg

Bliv bevidst om dine usynlige kompetencer

Har du styr på dine kompetencer? Altså dem alle sammen?!

Tager du det for givet, at du er god til noget, for det er jo dit job? Kan du sætte ord på dine kompetencer?

Mange glemmer hvor kompetente de er, hvor mange bolde de har i luften, og når de går til forhandlingsbordet om spændende arbejdsopgaver eller mere i løn, så er det helt i baggrunden.

Lær at blive bevidst om, hvilke kompetencer du sætter i spil, og hvornår og ikke mindst, hvordan du kan bruge det til personlig branding – om det er på jobbet eller privat eller bare for din egen skyld….

Om foredragsholderen

Med en sundhedsfaglig baggrund og efterfølgende 12 år indenfor HR og headhunting hos bl.a. Ballisager, har Louise Meinert Brinking set, hvor vigtigt det er at kunne sætte sine kompetencer i spil på det rigtige tidspunkt.

Louise er mor til fem plus fire bonusbørn og en mand samt diverse husdyr. Hun er uddannet sygeplejerske og merkonom i HR og personalejura og beskæftiget sig med bestyrelsesarbejde af flere omgange som formand for privatejede daginstitutioner. Derudover har hun været rekrutteringsansvarlig for 7 lande hos Medtronic.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Dato

Tirsdag den 22. september kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 14. september

Sted

Lundgrens, Tuborg Blvd. 12, 2900 Hellerup